dijous, 30 d’agost del 2007

Eskamot Quatribarrat

Història.
Al llarg de la temporada passada, 2005-06, la del retorn a Segona B, uns quants joves que s’asseien pel lateral del Narcís Sala van començar a establir amistat entre ells a traves d’un nexe comú: la Unió Esportiva Sant Andreu.

La temporada anava avançant i varen començar a donar-li voltes al fet de fer una penya, però el temps va anar passant i quan van decidir tirar endavant la penya ja només quedava un partit com a locals, el Sant Andreu – Benidorm. Per matar el “gusanillo” van decidir fer un mini “tifo” per aquest partit al gol sud i van començar a planificar-se per poder debutar en el primer partit com a locals de la temporada 2006-07.

El partit de debut fou un UE Sant Andreu – Barça B, celebrat el dia 3 de setembre de 2006. El partit va acabar amb victòria local per 1-0 amb gol de J.Martinez.

Al llarg de la temporada es van realitzar diversos desplaçaments com a penya: Terrassa, Huesca, Santa Coloma, Hospitalet, Pamplona i Vilajoyosa foren els més destacats.

També cal destacar els “tifos” realitzats, sobretot, en la segona volta. Amb el vagatge de la primera volta, vam decidir intentar augmentar el nivell dels “tifos”. Dit i fet, el punt d’inflexió fou el partit Sant Andreu – Orihuela on vam fer els nostres primers “cubregradas” quatribarrats.

La primera temporada de l’Eskamot, però, esportivament ha estat un autentic desastre: eliminats a la primera ronda de la Copa, descens a Tercera divisió.

Ens queda tot un estiu per recuperar forces, per pensar el que hem fet bé i el que hem fet malament tot començant a planificar la propera temporada. La temporada on l’Eskamot Quatribarrat serà una de les “Penyes” més viatgeres del grup V de la Tercera divisió.

Objectius i ideari.
ESKAMOT QUATRIBARRRAT té com objectiu principal animar al primer equip de la Unió Esportiva Europa allà on jugui. A part del primer equip, també, intentatem animar a la resta d’equips del club en la mesura que les nostres diverses obligacions i feines ens ho permetin.
    ESKAMOT QUATRIBARRAT també, té com objectiu fomentar i difondre el sentiment andreuenc.
    Rebutgem de manera clara la violència als estadis i en qualsevol lloc.