dilluns, 5 de maig del 2008

Sant Andreu 4 - 0 Mataró

Després de la derrota de la setmana passada al camp del Blanes, i de perdre el liderat, ahir el Sant Andreu va golejar el Mataró. Tenint en compte els resultats d'ahir (victòria andreuenca i del Barça B) el partit del Mini serà, a falta d'una jornada, decisiu pel que fa al campionat de lliga. Així doncs, es compleix el que ja avançàvem el dia 23 d'abril.
    Els jugadors andreuencs van iniciar el partit amb certa precipitació i un xic de nerviosisme, només servia la victòria si es volia tenir opcions de passar al Barça B o d'arribar al Mini amb opcions de títol. Passats els 20 primers minuts, la precipitació va desaparèixer i Fran Piera, Lanzarote, Lezaun i Dani Martí aparegueren i en 5 minuts caieren 2 gols, un primer gol de Dani Martí de cap i un segon de Lezaun al pentinar un servei de falta de Manolo Lanzarote.
      Amb el 2-0 la tranquil·litat fou total. Un Mataró força bregador i intentant jugar amb pilotes llargues poc va poder fer davant l'entramat defensiu de Natxo González i esperant les contres andreuenques.
        Amb el descans res ha canviat. El Sant Andreu jugava per tot arreu: bandes i centre. És d'agrair veure com l'equip arriba a aquestes alçades de la lliga amb els tres "canoners" (Lezaun, Eloi i Marcos) en estat òptim.
          Entrada la segona part, Lanzarote va fer un llançament de falta magistral, al qual Imanol no va poder fer res. Per acabar, Marcos en una jugada de força es va endur la pilota malgrat les reiterades faltes dels mataronins i va engaltar un xut que de camí cap a la xarxa es va endur les mans de mantega d'Imanol cap dins.
            Per acabar, us deixem el video de la roda de premsa de Natxo González.