dimarts, 29 de gener del 2008

Fitxatge: Pablo Sierra

El passat diumenge es va confirmar la incorporació de Pablo Sierra a la disciplina andreuenca.
    De fet, Sierra ja va estar a punt de fitxar aquest estiu pel Sant Andreu però va preferir esperar a veure si en el mercat d'hivern obtenia plaça en algun segona B. Finalment, però, amb el mercat a punt de tancar-se i davant la bona oferta que li hem presentat Sierra ha acabat firmant pel Sant Andreu. Sembla ser, es comentava ahir pel Narcís Sala, que Sierra fitxa fins a final de temporada. Si s'aconsegueix l'ascens quedaria renovat, automàticament, per a dues temporades més.
      Sierra ha desenvolupat la seva carrera entre la Segona Divisió A i la Primera. L'any passat acceptà una bona oferta per jugar al Lleida i fou la seva primera temporada fora de la LFP des que abandonà el Racing de Santander, equip en el que es formà. Aquesta és la seva trajectòria:
      • Lleida (2006-2007)
      • Real Múrcia (01/07/2005 - 30/06/2006)
      • Racing (01/07/2004 - 30/06/2005)
      • Córdoba (01/07/2003 - 30/06/2004)
      • Albacete (30/01/2003 - 30/06/2003)
      • Racing (01/07/1995 - 30/01/2003)
      Aquest estiu decidí provar sort a l'Aris de Salonika, juntament amb Juan Carlos Oliva. Va fer-hi tota la pretemporada, arribant a disputar 2 partits. Comptava amb la confiança del tècnic però la directiva no acabava de presentar-li cap oferta de contracte. Davant l'actitud de la directiva grega i el perill de lesionar-se sense contracte Sierra va tornar a Cantabria a l'espera d'alguna bona oferta.
        Cal recordar que finalment, el propi Juan Carlos Oliva va marxar de Salonika per problemes amb la directiva.

        dilluns, 28 de gener del 2008

        Sant Andreu 2 - Palamós 1

        Intens partit el viscut ahir al Narcís Sala. Aquí teniu la crònica oficial i la transcripció de la roda de premsa. Fou un partit de "picar pedra", de patiment, d'esforç, d'angoixa i finalment, de recompensa.

        També va haver-hi temps per a la crispació: Lanzarote va rebre una forta entrada del número 3 del Palamós (Giró). El de negre no va assenyalar ni falta, acte seguit Dani Martí envià la pilota al lateral perquè Lanzarote pogués ser auxiliat per les assistències sanitàries. Amb tot això un lelo del lateral va agafar la pilota i la va llençar contra el jugador del Palamós que havia fet l'acció sobre Lanzarote. Aquest es va endur un fort cop de pilota. Però és clar.... quan vas al camp del lider, guanyes 0-1, i pots perdre temps... doncs ho fas i Giró va posar-hi més pa que formatge.

        És curiós que a l'acabar el partit l'entrandor gironí digués que el partit s'hauria d'haver acabat amb el 0-1 i no sé quantes tonteries més.... Si tanta por tenien per la seva seguretat, per què no es van retirar al vestidor? Si el seu jugador va prendre tan de mal, per què no el van canviar? Si el Sant Andreu no hagués remuntat, es queixarien?

        Per a nosaltres és molt condemnable el que va fer el seguidor andreuenc, i de fet, es mereix que no el deixin entrar al camp en tot el que queda de temporada i, per què no, que hagi d'assumir el cost de la multa.... però d'aquí a demanar que es repeteixi un partit? o a canviar el resultat als despatxos??? Va home va, i per què no es fixen com provocava el seu número 11, fent amb la mà els gestos del 0-1....? Té tela.
          D'altra banda, les declaracions de Jordi Condom no tenen desperdici. Sembla que el Palamós perdés per culpa del cop de pilota, i perquè no els van assenyalar un penal a favor (que ho era). Però no recorda l'expulsió injusta d'en Dani Martí? O el penal no xiulat sobre l'Eloi (que també ho era). També es queixen del mal rec....tota la raó, però això està passant al llarg de tota la temporada, per a tots els equips (tan el local com el visitant). Existeix una averia difícil de solucionar en el rec automàtic. Caldria fer-li memòria, ja que si no arriba a ser pel toll d'aigua a l'altura del punt de penal, Eloi hagués empatat el partit molt abans del que ho va fer Lezaún....

          En resum senyor Condom, vostès van fer una primera part molt bona, acompanyada d'una primera part dolenta del Sant Andreu. A la segona part, però, va passar tot el contrari: vostès van sortir a mantenir el resultat i el Sant Andreu sortí endollat a per la victòria. Més humiltat i menys hipocresia.
            Aquí teniu els vídeos dels dos gols.


            dissabte, 26 de gener del 2008

            Prèvia: UE Sant Andreu - Palamós

            Demà el Sant Andreu rebrà al Palamós, l'equip degà de futbol a Catalunya. El partit d'anada va acabar amb un 0-3 favorable als nostres interessos. De ben segur, però, que demà les coses no seran tan fàcils: amb l'arribada de Jordi Condom, el Palamós s'ha consolidat i ha presentat la seva candidatura al play-off.

            Si mirem les estadístiques dels "Sant Andreu - Palamós" trobem el següent:
            • 2 victòries del Sant Andreu: temp. 2004-05; Jda.34; 4-0 i temp.1987-88; Jda.36 2-0
            • 1 empat: temp. 1997-98. Jda.12; 0-0
            • 2 victòries del Palamós: temp. 2000-01; Jda.32; 1-4 i 2001-02; Jda.4; 1-3
            • 8 gols a favor del Sant Andreu
            • 7 gols a favor del Palamós

            Pel que fa al de negre, SÁNCHEZ RICO ha xiulat 6 partits la present temporada: 2 victòries locals, 3 empats i una victòria visitant. Precisament, el Banyoles 0 - Sant Andreu 3 de la primera volta.

            Una victòria serviria per tornar-nos a distànciar del Barça B, que ha punxat 3-1 al camp del Blanes i per refer-nos dels darrers empats i la derrota contra el Reus.
              Pel partit de demà tenim les baixes de Leo Bermejo per lesió i sanció i de Luso, que segueix lesionat però ja en la fase final de la seva recuperació.
                En breu, l'equip inicial.

                dilluns, 21 de gener del 2008

                L'Eskamot: Titulars indiscutibles

                Per primer cop en la seva història l'Eskamot ha fet un Tifo en camp contrari. El Tifo Titulars Indiscutibles. No podíem anar a Reus, el millor estadi de la categoria, el camp del millor rival i no fer res. Així doncs, fa 15 dies vam començar a rumiar què podíem fer i va sorgir el que veureu tot seguit. Abans però, així va començar tot:

                "Tras una dura reflexión en el water acompañado de mi amiga Maria juana, el humo que esta desprendia comenzó a experimentar una forma humanoide, era sin lugar a dudas el Dios Tifo que tras aparecerse emitio un mensaje a mi deseserada persona: Construiras una camiseta uniendo 4 tiras y media de plastico amarillo (5'40 m.) que llegara a medir 7 metros de alto y alli pegaras las 4 barras de 0'5 metros (ademas de otros mucho detalles) y asi te consolidaras como profeta del tifo y predicaras mi palabra de grada en grada por los siglos de los siglos.

                Tras la aparición no dude en contactar con los apostoles del tifo via telefonica y no dudamos en quedar mañana jueves a partir de las 17:00 para llevar a cabo esta misión"

                I ara, les fotos:

                Han estat 4 dies d'intens treball al Narcís Sala. Sobretot dijous, divendres i dissabte. Força hores invertides per fer el que està a l'abast de pocs grups d'animació a nivell català, fer un Tifo (com Déu mana) a camp contrari. Com diria el president del Barça....."que n'aprenguin!!"

                I aquí teniu el vídeo:

                La lliga torna a començar

                Ahir el Sant Andreu va estar contundent en defensa i absent en atac. De les 3 derrotes en campionat de lliga aquesta és, sense dubte, la més merescuda. Malgrat tot, el resultat podria haver estat qualsevol: fou un partit boig. Penals no xiulats, pals, intervencions dels porters, intensitat total.

                Menció a part pel número 2 del Reus, Xavier Molina Arias, un provocador nat, encarant-se a l'afició del Sant Andreu en repetides ocasions, fins i tot després del gol. Un element que si algun dia torna al Narcís Sala, ja ens en recordarem del que ha fet avui.
                  Pel que fa a la grada, bon ambient al camp, més de 2.000 espectadors, feia temps que no jugàvem amb un mínim d'ambient com a visitants. El Tifo Titulars Indiscutibles ha estat un èxit. L'animació ha estat força bé, sobretot a la primera part.
                    Un partit més, s'ha demostrat l'escàs nivell arbitral: el de negre s'ha jalat diverses "mans" del jugador 8 del Reus, un parell d'obres de teatre del mateix, Calderé hauria d'haver estat expulsat ja en la primera meitat quan l'incident amb Natxo, no ha xiulat un clar penal contra el Sant Andreu (Joyce ha fet de porter), una col·locació penosa (sempre pel mig de les jugades). Vaja....que aquest home al partit de Manlleu va apuntar maneres, i ahir les va confirmar.

                    Per acabar, un desig: tant de bo poguem repetir aquest desplaçament la temporada vinent, però a Segona B. El club i la ciutat de Reus es mereixen tenir l'equip en una categoria superior.

                    dissabte, 19 de gener del 2008

                    Reus - Sant Andreu: prèvia.

                    És l'hora del PARTIT!. L'afició andreuenca s'ha pres aquest encontre amb molt de compromís. Anar a Reus és anar a un camp de Segona B. Per això, aquest serà de llarg, el desplaçament més nombrós d'aficionats des del desplaçament a La Vila Joiosa.

                    A banda dels dos equips que disputaran aquest partit hi haurà un tercer molt pendent del resultat: el Barça B d'en Pepe Ucha, que depèn del que faci avui al MiniEstadi, contra el Manresa, ens podria atrapar a la classificació a l'espera del que fem nosaltres a Reus.

                    Si mirem l'històric de "Reus - Sant Andreu" ens trobem les següents dades:
                    • 11 victòries del Reus.
                    • 8 empats.
                    • 4 victòries del Sant Andreu.

                    Pel que fa als gols:

                    • 34 gols del Reus.
                    • 19 del Sant Andreu.
                    La última visita a Reus va ser a la jornada 23 de la temporada 2005-06, amb victòria andreuenca per 1-3 (vegeu album multimèdia). El triomf amb més gols per part del Sant Andreu fou la 84-85 (jda.6) per 1-4.

                      Pel que fa al de negre: GARCÍA ROSEL ha xiulat 7 partits aquest any. 2 victòries locals, 4 empats i una victòria visitant. Destacar que va arbitrar el Manlleu - Sant Andreu, partit en que no va xiular un clar gol de falta directa , de Lorca, que va entrar dins la porteria d'Ochoa.

                      Si mirem les estadístiques dels equips com a local (Reus) i com a visitant (Sant Andreu) podem apreciar el següent:

                      • Reus: 11 partits jugats; 26 punts: 8 victòries, 2 empats i una derrota (contra la Pobla de Mafumet), 26 gols a favor i 7 en contra.

                      • Sant Andreu: 11 partits jugats; 26 punts: 8 guanyats, 2 empats i 1 derrota. 23 gols a favor i 4 en contra.

                      divendres, 18 de gener del 2008

                      Reus - Sant Andreu: S'acosta "EL PARTIT".

                      Queden menys de 48 hores perque comenci el partit contra el rival, segurament, de més entitat del segon tram de la lliga. Com es obvi, tots dos entrenadors estan escalfant, ja, els motors dels respectius equips.

                      Pel que fa a les notícies el Reus tindrà la baixa segura de Manolo González, amb un trencament del lligament anterior del genoll dret. També serà baixa Tino González (germà de Manolo) i es difícil que Cesc López arribi a temps.


                      Com es pot apreciar en aquesta notícia, Calderé està preparant alguna estratagema tàctica per sorpendre al Sant Andreu. De ben segur que el de Vilarrodona intentarà refer-se de la victòria per 4-1 de la primera volta.

                      D'altra banda, per part andreuenca les baixes seran Luso, amb problemes musculars, i el dubte de Cardenas, que en el passat encontre contra el Banyoles es va fer mal a la zona lumbar i per precaució ha estat fent repos durant la setmana.

                      Reus - Sant Andreu: Aurreko Vs Pociello (2)

                      dijous, 17 de gener del 2008

                      Reus - Sant Andreu: Aurreko Vs Pociello

                      L'encontre contra el Reus serà especial per moltes coses. Serà el retorn de Natxo a Reus; no cal dir la importància que té aquest club i la ciutat per a Natxo, no en va la seva família encara hi viu. Natxo, però, no trepitja el camp del Reus des del partit Reus-Betis B.

                      A banda però, es viurà un duel de gegants a les porteries: Aurreko Vs Pociello. En altres paraules, el que és el porter menys golejat del grup i el que ho va ser l'any passat. Els mitjans informatius no han passat per alt aquest fet i estan dedicant reportatges als dos jugadors. Aqui teniu la notícia de futbolcatalunya.com al respecte.

                      En breu us penjarem el reportatge que publica avui El 9 Esportiu.

                      dimecres, 16 de gener del 2008

                      Reus - Sant Andreu: Autobus a Reus complet!!!

                      Avui s'han esgotat les places a l'autobus que, el Club a fletat i l'Skamot ha gestionat, anirà a Reus amb 55 andreuencs. Ple fins la bandera.

                      Aquest però, no serà l'unic autobus d'andreuencs que anirà a Reus. La Penya Narcis Sala sortirà un parell d'hores abans, des de Sant Andreu Arena, per anar a passar el dia per terres tarragonines.
                        A banda, també caldrà comptar amb la presència de nombrosos andreuencs que es desplaçaran a la capital del Baix Camp amb els seus vehicles particulars.
                          Així doncs, s'espera que al voltant de 100 aficionats andreuencs vagin a Reus per poder presenciar el millor encontre de la lliga.

                          dilluns, 14 de gener del 2008

                          Reus - Sant Andreu: Tot preparant el cami cap a Reus...

                          La Unió Esportiva Sant Andreu organitza, amb la col·laboració de l'Skamot Quatribarrat, el desplaçament a Reus.

                          A hores d'ara ja són més de 45 valents els que han confirmat la seva assistència a Reus. El pla inicial (falta confirmar-ho dimecres) és sortir el diumenge a les 10 del matí cap a Reus. Poder fer un passeig per aquelles contrades, fer un bon dinarot (el pare de Jorge Recio ens ha recomanat un restaurant) i assistir al camp a veure el millor partit, a priori, del que queda de temporada.

                          Si us voleu apuntar encara hi esteu a temps, feu-ho cliclant aqui o enviant un correu a skamotquatribarrat@gmail.com, indicant el vostre nom, cognom i telefon mobil. Les places que queden són limitades.

                          Així doncs, es confirmen que sortiran dos autocars andreuencs amb destí Reus, un de la penya Narcis Sala i un altre de l'Skamot Quatribarrat. A banda, també s'espera el desplaçament de nombrosos socis amb vehicle privat.

                          Sant Andreu 1 - Banyoles 1

                          Partit intens el viscut ahir al Narcis Sala. El Banyoles va aprofitar la primera ocasió que va tenir, una semierrada de la defensa andreuenca, per sorpendre el Narcis Sala i posar el 0-1 al marcador.

                          Els banyolins han estat, excepte el Reus, l'equip menys defensiu que ha passat pel Narcis Sala. És d'agrair que hi hagi equips "valents" que vinguin a jugar, no a tancar-se al darrere. Els banyolins van pel bon cami, el de la salvació.

                          Els Sant Andreu ho va intentar i reintentar, de fet va tenir el partit controlat els 90 minuts. Va ser, però, en el tram final del partit en el que Sant Dani Martí va apareixer, com l'esperit Sant a la Verge Maria, per fer pujar el gol de la igualada al marcador.

                          Podem estar contents, bona jornada per empatar: el Barça B va empatar a Balaguer i seguim a 15 punts del 5è classificat. L'unic que ha aconseguit retallar distàncies amb nosaltres ha estat el Reus: el nostre proper rival.

                          diumenge, 13 de gener del 2008

                          Sant Andreu - Banyoles

                          Avui al Narcis Sala juguen el 1er (46 punts) classificat contra el 15è (23 punts). Al llarg de la història aquest partit s'ha jugat 13 vegades, amb els següents números globals: 8 victòries andreuenques, 2 partits empatats i 3 victòries banyolines. El Sant Andreu té 26 gols a favor mentre que el Banyoles en té 13. El resultat més espectacular es va produir la temporada 87-88 (jda.23) amb un Sant Andreu 7 - Banyoles 0.

                          Pel que fa al col·legiat, (quarta temporada a Tercera Divisió) aquest serà el primer partit que xiularà al Sant Andreu i al Banyoles aquesta temporada. La present, ha xiulat 6 partits: 4 victòries locals i 2 visitants. La temporada de l'ascens va xiular el Sant Andreu 0 - Peralada 0, de la Jornada 18.

                          Si mirem els partits jugats fora de casa, el Banyoles seria l'ultim classificat: 1 partit guanyat i 8 perduts. 6 gols a favor i 20 en contra.

                          dimecres, 9 de gener del 2008

                          UE Sant Andreu: l'equip a batre

                          Jornada a jornada, per si no ho érem ja des de començament de temporada, el Sant Andreu és "l'enemic a batre" per tothom. El fet que sigui el menys golejat de les divisions estatals i la solidesa del seu liderat fan que tothom el tingui ficat entre cella i cella, sobretot, els seus dos màxims perseguidors, Barça B i Reus, segon i tercer respectivament.
                            Així doncs com podem apreciar en aquesta notícia, Guardiola a l'acabar l'encontre contra el Premià va manifestar "que havien fet un pas important" per atrapar el líder.
                              Seguint en la mateixa línia, la premsa tarragonina (després de la contundent victòria del Reus contra el Masnou) ja comentava que els de Calderé comencen a mirar de reüll l'encontre de la setmana vinent que enfrontarà als reusencs amb els quadribarrats.

                              dimarts, 8 de gener del 2008

                              Acutalitat al grup 5è de Tercera Divisió.

                              • Cassà: Xavier Masferrer (fill de Benet Masferrer, entrenador del Banyoles) causa baixa a l'equip gironí. Masferrer havia arribat al Cassà el passat estiu procedent del Banyoles. Ha jugat 19 partits, marcant 2 gols. En el seu lloc s'incorpora, com a cedit fins a final de temporada, Guillem Cornella (19 anys) provinent del Girona. Cornella ha jugat només 18 minuts amb el primer equip del Girona des de principis de temporada.
                              • El Blanes té dues mensualitats impagades amb la seva plantilla. És la primera vegada en molt de temps que el Blanes arriba aquests extrems. El club ha experimentant un creixement espectacular de la mà de Sebastian Javier (4 ascensos seguits). La manca de recolzaments alternatius fa que el futur no sigui massa prometedor. El Blanes ha passat de ser un dels equips "rics" del futbol Català a atravessar una mala època pel que fa als assumptes econòmics. Tot això està passant just la temporada que està millor classificat i que és un dels aspirants a la quarta plaça, per lo qual podrien arribar a disputar l'ascens a Segona B.

                              dilluns, 7 de gener del 2008

                              Vilanova 2 - Sant Andreu 3

                              Torna la lliga i segueix la mateixa dinàmica: una setmana més el Sant Andreu segueix líder de la Tercera Divisió, seguit de prop pel Barça (-3) punts, pel Reus (-6 punts) i agafant coixí de punts amb el 5è classificat que ja es troba a -15 punts. Pel que fa a aquest aspecte, la jornada ha estat bona pels nostres interessos: Palamós i Santboià han empatat, mentre que Blanes, Ricoh i La Pobla de Mafumet han perdut.

                              Pel que fa el partit d'ahir, aquí teniu la crònica del partit que fa la web oficial del club. Destacar les declaracions a l'acabar l'encontre de l'entrenador local, Santi Palanca, en les que deia que un equip com el Sant Andreu, amb la plantilla que té, no li calen ajudes arbitrals perquè tingui gent important a la seva directiva. Vegeu la transcripció de la roda de premsa.

                              Jornada darrera jornada, tot equip que perd contra el Sant Andreu utilitza el recurs "Gaspart" per excusar-se en el fet que el col·legiat els ha anat en contra. Aquest tipus d'acusacions són patètiques, de nen petit i a més no s'aguanten per elles mateixes: si fossim l'equip d'en Gaspart l'any passat no hauríem baixat. Tots aquests que critiquen tant i ens titllen de protegits farien bé de centrar-se a millorar el joc del seu equip enlloc de criticar als altres. Per acabar ja amb aquesta tonteria, dir que ahir al Sant Andreu li van xiular un penal a favor després de 52 partits de lliga.


                              Us deixem tot seguit la classificació.

                              Aquí us deixem un recull de premsa.

                              Ara doncs, cal preparar al llarg de la setmana el partit contra el Banyoles. És important guanyar als gironins ja que així, passi el que passi a Reus d'aquí a 15 dies, els tarragonins no ens superaran a la taula classificatòria.

                              diumenge, 6 de gener del 2008

                              Subscriu-te a la web de l'Eskamot

                              Des que vam estrenar web el passat mes d'agost hi hem anat realitzant millores constants.

                              Finalment, després d'una setmana de proves ja és possible subscriure's al web de l'Eskamot Quatribarrat. La subscripció és totalment gratuïta i gràcies a ella cada cop que a la web surti una nova notícia la rebreu automàticament al vostre correu electrònic.

                              Per tal de fer la subscripció només cal que introduiu la vostra adreça de correu electrònic al lloc indicat a la columna de la dreta, i seguir els passos que us indiquin per correu electrònic.

                                Esperem, en breu, poder oferir-vos nous serveis.

                                dissabte, 5 de gener del 2008

                                Prèvia: Vilanova - Sant Andreu

                                El Vilanova era, a priori, un dels equips més potents d'aquesta Tercera Divisió i, per tant, un candidat a aspirar a la 4arta plaça de play-off.
                                  Però de res serveix ser favorit a priori si la realitat no acompanya. Després d'un mal inici de competició, al Vilanova li està costant suor i llàgrimes situar-se en el lloc que li correspon (places capdavanteres) segons l'historial dels darrers anys.
                                    Així doncs, el Sant Andreu visitarà un Vilanova classificat en la 16ena posició amb 21 punts: 6 victòries, 3 empats i 9 derrotes. 28 gols a favor i 29 en contra. Queda clar que el problema del Vilanova és la defensa: fan força gols, no en va només el superen, en quan a gols anotats, els 5 primers equips de la classificacio, mentre que en porta 29 en contra.
                                      Els registres del Vilanova com a local són els següents: 10 partits disputats. 6 victòries i 4 derrotes. 18 punts. 18 gols a favor i 12 en contra. Així doncs, com a local és el 9è millor equip de la lliga.
                                        Pel que fa a l'històric d'enfrontaments "Vilanova - Sant Andreu": 4 victòries pels del Garraf, 2 empats i 3 victòries dels andreuencs. 13 gols a favor del Vilanova i 12 a favor del Sant Andreu.
                                          El col·legiat serà David Medie Jimenez, de 22 anys. Debuta aquest any a Tercera. Ha xiulat un total de 5 partits: 4 victòries locals i 1 visitant. D'entre els partits xiulats destaca, precisament, el Sant Andreu 2 - Vilanova 0.

                                          Campions d'hivern i equip menys golejat

                                          El Sant Andreu ha acabat la primera volta de la lliga com a líder i, per tant, és campió d'hivern. Fet exlusivament anecdòtic i simbòlic pero reconfortant ja que es demostra que les coses, aquest any sí, s'estan fent com Déu mana.

                                          Així doncs, al següent quadre (http://www.golnord.com/) podem apreciar com tenim la millor mitjana de gols en contra encaixats. Som primers amb 0,316 gols en contra per partit (6 gols en contra i 19 partits jugats). Segueixen prop nostre 3 equips: Deportivo B (Segona B, Grup 1), Mirandés (Tercera, grup 8) i Toledo (Tercera, grup 18) amb la mateixa mitjana, 0,389 (7 gols en contra i 18 partits jugats)