dilluns, 28 de gener del 2008

Sant Andreu 2 - Palamós 1

Intens partit el viscut ahir al Narcís Sala. Aquí teniu la crònica oficial i la transcripció de la roda de premsa. Fou un partit de "picar pedra", de patiment, d'esforç, d'angoixa i finalment, de recompensa.

També va haver-hi temps per a la crispació: Lanzarote va rebre una forta entrada del número 3 del Palamós (Giró). El de negre no va assenyalar ni falta, acte seguit Dani Martí envià la pilota al lateral perquè Lanzarote pogués ser auxiliat per les assistències sanitàries. Amb tot això un lelo del lateral va agafar la pilota i la va llençar contra el jugador del Palamós que havia fet l'acció sobre Lanzarote. Aquest es va endur un fort cop de pilota. Però és clar.... quan vas al camp del lider, guanyes 0-1, i pots perdre temps... doncs ho fas i Giró va posar-hi més pa que formatge.

És curiós que a l'acabar el partit l'entrandor gironí digués que el partit s'hauria d'haver acabat amb el 0-1 i no sé quantes tonteries més.... Si tanta por tenien per la seva seguretat, per què no es van retirar al vestidor? Si el seu jugador va prendre tan de mal, per què no el van canviar? Si el Sant Andreu no hagués remuntat, es queixarien?

Per a nosaltres és molt condemnable el que va fer el seguidor andreuenc, i de fet, es mereix que no el deixin entrar al camp en tot el que queda de temporada i, per què no, que hagi d'assumir el cost de la multa.... però d'aquí a demanar que es repeteixi un partit? o a canviar el resultat als despatxos??? Va home va, i per què no es fixen com provocava el seu número 11, fent amb la mà els gestos del 0-1....? Té tela.
    D'altra banda, les declaracions de Jordi Condom no tenen desperdici. Sembla que el Palamós perdés per culpa del cop de pilota, i perquè no els van assenyalar un penal a favor (que ho era). Però no recorda l'expulsió injusta d'en Dani Martí? O el penal no xiulat sobre l'Eloi (que també ho era). També es queixen del mal rec....tota la raó, però això està passant al llarg de tota la temporada, per a tots els equips (tan el local com el visitant). Existeix una averia difícil de solucionar en el rec automàtic. Caldria fer-li memòria, ja que si no arriba a ser pel toll d'aigua a l'altura del punt de penal, Eloi hagués empatat el partit molt abans del que ho va fer Lezaún....

En resum senyor Condom, vostès van fer una primera part molt bona, acompanyada d'una primera part dolenta del Sant Andreu. A la segona part, però, va passar tot el contrari: vostès van sortir a mantenir el resultat i el Sant Andreu sortí endollat a per la victòria. Més humiltat i menys hipocresia.