dissabte, 5 de gener del 2008

Prèvia: Vilanova - Sant Andreu

El Vilanova era, a priori, un dels equips més potents d'aquesta Tercera Divisió i, per tant, un candidat a aspirar a la 4arta plaça de play-off.
    Però de res serveix ser favorit a priori si la realitat no acompanya. Després d'un mal inici de competició, al Vilanova li està costant suor i llàgrimes situar-se en el lloc que li correspon (places capdavanteres) segons l'historial dels darrers anys.
      Així doncs, el Sant Andreu visitarà un Vilanova classificat en la 16ena posició amb 21 punts: 6 victòries, 3 empats i 9 derrotes. 28 gols a favor i 29 en contra. Queda clar que el problema del Vilanova és la defensa: fan força gols, no en va només el superen, en quan a gols anotats, els 5 primers equips de la classificacio, mentre que en porta 29 en contra.
        Els registres del Vilanova com a local són els següents: 10 partits disputats. 6 victòries i 4 derrotes. 18 punts. 18 gols a favor i 12 en contra. Així doncs, com a local és el 9è millor equip de la lliga.
          Pel que fa a l'històric d'enfrontaments "Vilanova - Sant Andreu": 4 victòries pels del Garraf, 2 empats i 3 victòries dels andreuencs. 13 gols a favor del Vilanova i 12 a favor del Sant Andreu.
            El col·legiat serà David Medie Jimenez, de 22 anys. Debuta aquest any a Tercera. Ha xiulat un total de 5 partits: 4 victòries locals i 1 visitant. D'entre els partits xiulats destaca, precisament, el Sant Andreu 2 - Vilanova 0.