dilluns, 7 de gener del 2008

Vilanova 2 - Sant Andreu 3

Torna la lliga i segueix la mateixa dinàmica: una setmana més el Sant Andreu segueix líder de la Tercera Divisió, seguit de prop pel Barça (-3) punts, pel Reus (-6 punts) i agafant coixí de punts amb el 5è classificat que ja es troba a -15 punts. Pel que fa a aquest aspecte, la jornada ha estat bona pels nostres interessos: Palamós i Santboià han empatat, mentre que Blanes, Ricoh i La Pobla de Mafumet han perdut.

Pel que fa el partit d'ahir, aquí teniu la crònica del partit que fa la web oficial del club. Destacar les declaracions a l'acabar l'encontre de l'entrenador local, Santi Palanca, en les que deia que un equip com el Sant Andreu, amb la plantilla que té, no li calen ajudes arbitrals perquè tingui gent important a la seva directiva. Vegeu la transcripció de la roda de premsa.

Jornada darrera jornada, tot equip que perd contra el Sant Andreu utilitza el recurs "Gaspart" per excusar-se en el fet que el col·legiat els ha anat en contra. Aquest tipus d'acusacions són patètiques, de nen petit i a més no s'aguanten per elles mateixes: si fossim l'equip d'en Gaspart l'any passat no hauríem baixat. Tots aquests que critiquen tant i ens titllen de protegits farien bé de centrar-se a millorar el joc del seu equip enlloc de criticar als altres. Per acabar ja amb aquesta tonteria, dir que ahir al Sant Andreu li van xiular un penal a favor després de 52 partits de lliga.


Us deixem tot seguit la classificació.

Aquí us deixem un recull de premsa.

Ara doncs, cal preparar al llarg de la setmana el partit contra el Banyoles. És important guanyar als gironins ja que així, passi el que passi a Reus d'aquí a 15 dies, els tarragonins no ens superaran a la taula classificatòria.