dilluns, 21 de gener del 2008

La lliga torna a començar

Ahir el Sant Andreu va estar contundent en defensa i absent en atac. De les 3 derrotes en campionat de lliga aquesta és, sense dubte, la més merescuda. Malgrat tot, el resultat podria haver estat qualsevol: fou un partit boig. Penals no xiulats, pals, intervencions dels porters, intensitat total.

Menció a part pel número 2 del Reus, Xavier Molina Arias, un provocador nat, encarant-se a l'afició del Sant Andreu en repetides ocasions, fins i tot després del gol. Un element que si algun dia torna al Narcís Sala, ja ens en recordarem del que ha fet avui.
    Pel que fa a la grada, bon ambient al camp, més de 2.000 espectadors, feia temps que no jugàvem amb un mínim d'ambient com a visitants. El Tifo Titulars Indiscutibles ha estat un èxit. L'animació ha estat força bé, sobretot a la primera part.
      Un partit més, s'ha demostrat l'escàs nivell arbitral: el de negre s'ha jalat diverses "mans" del jugador 8 del Reus, un parell d'obres de teatre del mateix, Calderé hauria d'haver estat expulsat ja en la primera meitat quan l'incident amb Natxo, no ha xiulat un clar penal contra el Sant Andreu (Joyce ha fet de porter), una col·locació penosa (sempre pel mig de les jugades). Vaja....que aquest home al partit de Manlleu va apuntar maneres, i ahir les va confirmar.

      Per acabar, un desig: tant de bo poguem repetir aquest desplaçament la temporada vinent, però a Segona B. El club i la ciutat de Reus es mereixen tenir l'equip en una categoria superior.