dilluns, 21 de gener del 2008

L'Eskamot: Titulars indiscutibles

Per primer cop en la seva història l'Eskamot ha fet un Tifo en camp contrari. El Tifo Titulars Indiscutibles. No podíem anar a Reus, el millor estadi de la categoria, el camp del millor rival i no fer res. Així doncs, fa 15 dies vam començar a rumiar què podíem fer i va sorgir el que veureu tot seguit. Abans però, així va començar tot:

"Tras una dura reflexión en el water acompañado de mi amiga Maria juana, el humo que esta desprendia comenzó a experimentar una forma humanoide, era sin lugar a dudas el Dios Tifo que tras aparecerse emitio un mensaje a mi deseserada persona: Construiras una camiseta uniendo 4 tiras y media de plastico amarillo (5'40 m.) que llegara a medir 7 metros de alto y alli pegaras las 4 barras de 0'5 metros (ademas de otros mucho detalles) y asi te consolidaras como profeta del tifo y predicaras mi palabra de grada en grada por los siglos de los siglos.

Tras la aparición no dude en contactar con los apostoles del tifo via telefonica y no dudamos en quedar mañana jueves a partir de las 17:00 para llevar a cabo esta misión"

I ara, les fotos:

Han estat 4 dies d'intens treball al Narcís Sala. Sobretot dijous, divendres i dissabte. Força hores invertides per fer el que està a l'abast de pocs grups d'animació a nivell català, fer un Tifo (com Déu mana) a camp contrari. Com diria el president del Barça....."que n'aprenguin!!"

I aquí teniu el vídeo: