dissabte, 19 d’abril del 2008

La prèvia: Sant Andreu - Manresa

Partit vital el que es viurà demà al Narcís Sala. Un Manresa en zona de descens (qui hagués dit el més de novembre que aquest equip acabaria patint) amb totes les urgències a la recerca de punts contra un Sant Andreu en plena lluita pel campionat. Vegeu la prèvia de la web oficial.
    El Sant Andreu lluitarà per la victòria per tal d'intentar situar-se, un altre cop, a 5 punts del Barça B; equip que juga a casa d'un Santboià que lluitarà per mantenir la 4rta plaça que tant li ha costat de guanyar. Respecte aquest partit, ens ha arribat que el Barça va demanar als del Baix Llobregat avançar el partit a dissabte, petició que els de Miguel López no van tenir en consideració. Així doncs, aquesta setmana al Barça no li ha sortit bé el que porta fent des de fa 3 setmanes quan juga fora...avançar el seu partit a dissabte per posar-nos pressió; demà seran ells els que jugaran sota pressió. De res servirà, però, si nosaltres no som capaços de guanyar al Manresa.
      Si observem la classificació i els resultats de tots dos equips podem apreciar que el Sant Andreu com a local ha guanyat 10 partits, empatat 4 i perdut 2; 32 gols a favor i 13 en contra. D'altra banda, el Manresa com a visitant té els següents registres: 3 guanyats, 5 empatats i 8 perduts; 13 gols a favor i 28 en contra.
        Mirant les estadístiques dels "Sant Andreu - Manresa" trobem les següents curiositats:
        • El partit amb més gols, un total de 8, fou el de la temporada 1954-55 amb el resultat de Sant Andreu 5 - Manresa 3.
        • El Manresa mai no ha marcat més de 2 gols al Narcís Sala.
        • El Manresa mai no ha guanyat de més d'un gol de diferència al Narcís Sala.
        • Els resultats globals són: 13 victòries andreuenques, 8 empats i 4 victòries dels del Bages.
        • 50 gols a favor del Sant Andreu
        • 20 a favor del Manresa.
        • En 4 ocasions el Sant Andreu ha marcat 5 gols al Manresa al Narcís Sala.

          Pel que fa al col·legiat, Carles GALLARDO MARTÍNEZ, 34 anys, de la delegació de Sabadell. Un dels clàssics de la categoria, que aquesta temporada ha xiulat 10 partits amb un balanç de 7 victòries locals, 1 sol empat i 2 victòries visitants. D'entre aquests partits, destaca el Sant Andreu 4-1 Reus (Jor. 3); així com el Santboià 4-2 Manresa (Jor.12) i el Vilanova 5-1 Manresa (Jor. 24).