dilluns, 21 d’abril del 2008

UE Sant Andreu 2 - 1 Manresa

Ahir el Sant Andreu va superar per 2-1 a un Manresa molt dubitatiu. Vegeu la crònica de la web oficial del club. Fou un partit força extrany, sobretot la primera part: el Manresa va sortir tan desconcertat i desencertat en defensa que fins i tot va encomanar el desencert al Sant Andreu.
    El primer quart d'hora la defensa manresana semblava un cúmul de despropòsits: tot eren mistos, refusos desastrosos...tal era el nivell de desastre que fins i tot Eloi, encomanant-se, va errar el que no acostuma a perdonar.
      Amb el pas dels minuts el Manresa es va tranquilitzar i va començar a portar perill a la porteria de Santos. De fet, van rematar al pal i tot seguit Santos va haver de fer una intervenció de mèrit en un mà a mà amb el gran David Gallego. I així es va arribar a la mitja part.
        A la segona part el Sant Andreu va sortir a per totes. Abans de començar a posar la 5ena velocitat, el Sant Andreu es va trobar amb el contratemps de la lesió d'Álex González (havia substituit a la mitja part Jorge Recio), que va recaure en la seva lesió d'espatlla quan des del terra, cal reconèixer-ho, va fer una falta més que evident perquè el 10 del Manresa no encarés sol a Santos.
          Piera entrà substituint Álex González i revolucionà el partit. A partir d'aquell moment el Manresa les va veure venir. Fou en una centrada perfecta de Piera des de la banda que Lezaún va fer una rematada de cap en carrera que entrà inapelable al fons de la porteria de Romero. Amb el gol, el Manresa entrà en una fase obscura de joc i Eloi ho aprofità anotant el seu 15è gol en el que portem de temporada, situant-se a 3 gols del "pichichi" (Molina del Premià) i empatat amb Guillem de l'Igualada.
            Quan quedaven 3 minuts pel final de l'encontre Gallardo Martinez xiulà un penal inexistent per mans de Luso. Gallego, en el seu retorn al Narcís Sala, feu pujar el gol al marcador. En els instants finals el Manresa amb més cor que cap intentà l'empat a la desesperada.
              Tot seguit us adjuntem la crònica del partit que publica avui l'Sport.

Us deixem la roda de premsa de Natxo González.