diumenge, 6 d’abril del 2008

Sant Andreu 3 - 1 Ricoh Premià

Com ahir anunciàvem a la prèvia, s'han complert els pronòstics i avui al Narcís Sala hem pogut presenciar una matinal de bon futbol. Vegeu la crònica de la web oficial.

La primera part andreuenca ha estat realment espectacular, davant d'un Premià que ha vingut a per totes i a jugar, com pocs han vingut aquest any al nostre camp. El primer gol ha estat de Jorge Recio, que aprofitant un refús del porter visitant, després d'un còrner, i a mig metre de la porteria ha "fotut" un "txitxarro" al fons de la xarxa. El Premià ha intentat refer-se del gol, però un bon Javi Recio i una bona línia defensiva ho han evitat.

A la represa, els de Quim Ayats han sortit a per totes i aprofitant la substitució de Javi Recio s'han fet amos del mig del camp. Han estat, sens dubte, els moments més difícils pel Sant Andreu.

Ha estat Bakari que a passada d'Aday s'ha llençat en planxa desfent-se del seu marcador i anotant el gol de l'empat. Ha estat una jugada força intel·ligent ja que Àngel ha fet un moviment al primer pal arrossegant al central andreuenc amb ell i deixant via lliure a la planxa de Bakari.

El gol del Premià, però, ha servit (juntament amb l'entrada de Marcos Jiménez i Eloi Fontanella) com a revulsiu pel Sant Andreu. Eloi i Marcos s'han multiplicat en atac, anant a per totes, semblava que ataquéssim amb 4 jugadors, pressionant la seva sortida de pilota i evitant els espais.

Ha estat en una gran jugada de Manolo Lanzarote i Eloi, molt ràpida, que aquest segon s'ha plantat sol davant el porter visitant i ha xutat ras. Surinyach ha refusat frontalment i el Killer Marcos Jiménez l'ha aprofitat per anotar el 2-1.

Amb el segon gol el Premià ha estirat les línies buscant a Molina i Àngel (força desapareguts durant el partit, unicament s'han deixat veure en jugades a pilota parada) i el revulsiu Bakari. De res ha servit. Quan el partit arribava a les acaballes, Miralles ha fet una gran passada en profunditat cap a Manolo Lanzarote i aquest s'ha anat internant dins l'àrea (rebent un penal del defensa del Premià) i quedant-se sense angle. Quan ja no s'esperava res de la jugada, Lanzarote ha engaltat un xut creuat, potent i ascendent, que ha entrat directe com un obús a la porteria.


Tot seguit, vegeu la roda de premsa de Natxo González: