dissabte, 5 d’abril del 2008

Sant Andreu - Premià, la prèvia

Demà als seguidors quatribarrats ens espera una bona matinal de futbol al Narcís Sala: ens visita l'equip que, amb el nostre permís, està més enforma de tot el grup: el Premià. D'altra banda, serà el primer partit que juguem a casa després d'aconseguir la classificació matemàtica per la fase d'ascens. Precisament, per tal de celebrar la consecució del primer objectiu de la temporada, la plantilla agrairà a l'afició el seu suport al llarg d'aquestes 31 jornades disputades. Vegeu la prèvia de la web oficial.

En la plantilla del Premià hi trobem dos exandreuencs: Àngel López "Angelgol" i Daniel Aranguren, un dels extrems de la primera temporada a Segona B. Esperem que tan l'un com l'altre no tinguin el dia i no ens "amarguin" la festa.
    El Premià arriba al Narcís Sala en "ratxa". La derrota contra la Rapitenca fa 4 jornades semblava que els feia perdre les opcions per classificar-se per la fase d'ascens, però res més lluny de la realitat. Els de Quim Ayats han encadenat 3 vitòries seguides (Santboià-Masnou-Manlleu) i han aprofitat la poca grapa de Palamós i Santboià en les darreres jornades, per situar-se 4rt a la taula classificatòria.
    Si mirem les estadístiques dels Sant Andreu - Premià trobem el següent:
    • 3 victòries del Premià, la més dolorosa de les quals fou el 2-5 de la 2001-02
    • 2 victòries andreuenques, incloent un espectacular 5-0 en la temporada 1994-95, a Segona B.
    • 1 empat, el 2-2 de la 1993-94.
    • 11 gols a favor del Sant Andreu
    • 10 gols a favor del Premià.

    Pel que fa al senyor col·legiat: FRANCISCO CARDOSA MONTESINOS, 36 anys, de la delegació de Figueres. Aquesta és la seva 4rta temporada a Tercera, en la que ha xiulat 10 partits: 4 victòries locals, 1 empat i 5 victòries visitants. Serà la segona vegada que xiuli als dos equips la present temporada. Va xiular el Manlleu 1 - Premià 0 de la primera volta i el Sant Andreu 0 - Rapitenca 0, també de la primera volta.

    Si mirem els números de tots dos equips observem que el Sant Andreu és el tercer millor equip com a local, per darrera de Barça B i Reus, amb 31 punts de 45 possibles (9 victòries, 4 empats i 2 derrotes), d'altra banda el Premià és amb 20 punts de 48 possibles, el 4rt millor equip com a visitant: 5 victòries, 5 empats i 6 derrotes.

    Vegeu la prèvia de l'Sport, cliqueu per ampliar.