dilluns, 15 d’octubre del 2007

UE Sant Andreu 0 - Rapitenca 0

El partit d'ahir va tenir per resultat "les ulleres", o sigui, l'empat a zero. Amb aquest resultat el Sant Andreu empata el seu segon partit consecutiu, però, malgrat tot, continua imbatut. L'únic equip del grup que encara no ha perdut cap partit, és el segon equip més golejador (només ens supera el Reus) i de llarg el menys golejat.

Aquí teniu l'enllaç a la breu crònica oficial i l'enllaç del "post" del partit que hi ha a Gol Nord. Pel que fa al partit, comentar a banda del que podeu llegir en els enllaços anteriors que l'actuació arbitral fou patètica totalment. El porter Jordi li va prendre la cartera, perdó, el temps al col·legiat totes les vegades que va voler. Si bé és cert que va allargar 4 minuts el final de l'encontre, Jordi amb les seves actuacions en els serveis de porteria va arribar-ne a perdre més de 6 (cronometrats).

De totes maneres l'equip va errar les poques ocasions de gol que va tenir i quan es perdona passa el que passa. Aquesta sera la tònica que veurem al Narcís Sala quan ens enfrontem a equips de mitja taula cap avall. Ells vénen a fer el seu joc, tancats darrera i repartint a "destajo", i amb una mica de sort, poder llançar contracops perillosos per si sona la flauta.

Els resultats de la jornada han estat bons pel Sant Andreu, si haguéssim guanyat hauríem augmentat el coixí de punts que tenim, però l'empat del Barça B, l'empat del Reus, la derrota del Vilanova, etc etc... fa que l'empat no sigui tan dolent.

Aquí teniu la classificació després de la jornada número 7.