dimarts, 9 d’octubre del 2007

Pobla de Mafumet 1 Sant Andreu 1

El Sant Andreu es va emportar un punt molt valuós de la seva visita a la Pobla de Mafumet. El partit va estar molt igualat i els locals varen jugar bé, en un partit en què els quatribarrats varen fer una primera part bastant fluixa. Virgili, per part dels locals ho va intentar però la pilota va anar al travesser i abans d'un mà a mà amb Aurreko que per sort, va sortir desviat. Eloi ho va intentar amb una xilena i Fran Piera amb un xut. La segona part no podia començar pitjor quan Esteve al minut 65 de partit, en un error de la defensa bat a Aurreko i posa l'1-0 en el marcador. Gerro d'aigua freda, ja que el Sant Andreu començava a tenir molt bones oportunitats de gol a les botes de Fran Piera, però el porter local Adrià va fer un bon partit.

Javi Recio rematava una pilota al pal i poc a poc s'anava apropant el final del partit, fins que en el minut 85, Ferran, dels locals, no rebutja del tot bé una pilota en la seva àrea, fet que aprofita Lezaun per a donar la passada de la mort a Marcos, que marca amb un xut ras. Així doncs punt d'or per els andreuencs que segueixen líders en solitari i invictes en la lliga. Propers rivals, Rapitenca i Santboià.