dissabte, 6 d’octubre del 2007

El proper rival: Club Futbol La Pobla de Mafumet

Com la setmana passada, el rival d'aquest diumenge estrena categoria. En 54 anys d'història és el primer cop que juga a Tercera Divisió. Van assolir l'ascens quan ja feia un mes que la competició havia acabat, gràcies a la cinquena posició obtinguda en el campionat de lliga de l'any passat a Primera Catalana i, per tant, als ascensos compensats. L'objectiu per aquest any està claríssim: la permanència.

Actualment, La Pobla és el filial del Nàstic de Tarragona. La plantilla està formada per gent molt jove (mitjana de 21 anys). Santi Coch (ex jugador del Nàstic) ha pogut mantenir el bloc que va assolir l'ascens i ha pogut incorporar homes joves, però experimentats, per tal d'assolir el més fàcilment possible l'objectiu marcat. Així doncs, l'equip compta amb les incorporacions d'Aimar (Besain), Cristino (Rapitenca), Raul Vates (Barbastro) i Edu Oriol (Reus).

Punt Fort.
La il·lusió d'una plantilla molt jove amb ganes de demostrar la seva qualitat.

Punt Feble.
La inexperiència en la categoria de la majoria de jugadors pot passar factura al llarg de la temporada. Fins a 12 components de la plantilla no han jugat mai a Tercera Divisió.

L'entrenador.
Santi Coch celebra la seva tercera temporada com a entrenador de La Pobla de Mafumet. Emblemàtic ex-jugador del Nàstic (jugà amb el Nàstic quatre temporades a Segona A durant la dècada dels 70) aquest any estarà acompanyat a la banquesta per Joan Vizcaino.