diumenge, 28 d’octubre del 2007

UE St Andreu-CD Masnou. La prèvia

El Sant Andreu inicia avui una setmana atapeïda, amb tres partits en només set dies. Avui diumenge el Masnou visitarà el Narcís Sala; el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants, el Sant Andreu es desplaçarà al camp del Manlleu; i finalment, el diumenge 4 de novembre el Sant Andreu jugarà al camp del Castelldefels. Per tant, hi haurà dos desplaçaments consecutius en menys de 72 hores, abans d'entrar a la setmana del derbi contra l'Europa.

Avui el Masnou visita el Narcís Sala després de 8 temporades. L'últim enfrontament entre el Sant Andreu i el Masnou es remunta a la temporada 1999-00 a Primera Catalana, en què el Sant Andreu es va imposar per 1-0 a l'equip del Maresme. Hi va haver dos enfrontaments més als anys 80 a Tercera Divisió: 3-1 la temporada 1980-81 i 3-3 la temporada 1985-86. Cal remarcar que el Sant Andreu mai no ha perdut contra el Masnou, ni al Narcís Sala ni al Municipal del Masnou.

El rival es presenta amb algunes cares conegudes. La més recent, és la de Pep Puiggarí, que pertany al Sant Andreu i està cedit a l'equip blanc-i-vermell, on està fent una bona temporada. Puiggarí porta 2 gols, marcats contra el Palamós i el Cassà. Àlex Villanueva, qui va marcar dos gols decisius al play-off del 2005, també ens visitarà amb la característica samarreta masnovina (blanca amb una franja horitzontal vermella); Villanueva porta 3 gols, aconseguits contra el Palamós, el Cassà i el Manlleu. Sergi González, que va pertànyer a la plantilla quadribarrada de la temporada passada, tot i que només va tenir minuts a la Copa RFEF, ha estat fitxat pel Masnou fa escassament 15 dies. I el quart exandreuenc és Marc Bayà, jugador format a la pedrera quadribarrada, i que després de passar per les categories inferiors de l'Atlético de Madrid, ha recalat a l'equip maresmenc, on és un fix en les alineacions del tècnic Juanmi Álvarez. Fa 15 dies van ser donats de baixa dos exandreuencs més. El primer és Àlex Gil, qui també s'havia format a la pedrera andreuenca i havia estat a l'Atlético amb Marc Bayà. El segon, és Jordi Diéguez, exjugador del Sant Andreu B.

Natxo González podrà comptar amb la totalitat de la seva plantilla, mentre que Juanmi Álvarez té les baixes dels sancionats Barberán i Aleix, i de Galisteo que s'està recuperant de la seva lesió. Així doncs, interessant partit el que es jugarà al Narcís Sala, a partir de les 12:00 h. Entrades a 6 euros la general i 10 euros la tribuna. Aquestes són les possibles alineacions:

UE St Andreu: Aurreko, Luso, Álex González, Joyce Moreno, Leo, Bermejo, Dani Martí, Javi Recio, Lanzarote, Óscar García, Lezaún y Eloi.

CD Masnou: Cañadas, Miguel, Molina, Navarro, Dani, Sergi, González o Marc Bayà, Toni Pérez, Aitor, Villanueva y Vilchez.

Àrbitre: Castaño Coso.

Webs del Masnou: