dilluns, 29 d’octubre del 2007

UE. Sant Andreu 5 - Masnou 1

El partit d'ahir fou d'aquells que reconforten i tranquilitzen. L'equip necessitava "donar-se un festival" com el d'ahir. Després de dos empats i una derrota, i després de no veure porta en dos encontres seguit calia una golejada i així va ser. Aqui teniu la crònica del club i la del Masnou. També us adjuntem la imatge de la crònica de El 9 Esportiu.

Cliqueu per ampliar

El Masnou en cap moment dur perill a la porteria d'Aurreko, només en un parell d'ocasions a pilota parada els masnovins van poder crear alguna ocasió, poc clara, de perill. Cal reconeixer però, la valentia del Masnou, que en cap moment va decidir tancar-se i intentar evitar la golejada. Fins i tot amb el 4-0 intentaven buscar la porteria d'Aurreko.
    Ahir vam poder apreciar l'arma d'ultima generació que utilitzarà el Club per evitar les perdues de temps dels equips, sobretot porters, rivals. Observeu-ne els detalls clicant aqui. És que són uns cracks, se les pensen totes. Jajajaj.

Pel que fa al grup, dir que quan encara no havien transcorregut 15 minuts ja hi havien "cenizos" ( eh Colonias??) que deien allò de "ui, un quart d'hora i encara no hem fet res. Patirem". Al minut 18, pata-pam. 1er gol seguit per un bon carro. Potser el comentari del company "Colonias" era excessiu? La resposta a: Matins.SI o Matins.NO.
      Destacar, que la versió "Virolai del Narcis Sala" va dur sort al Sant Andreu, ja que el segon gol va arribar mentre entonavem allò de "guieu-nos cap al gol, guieu-nos cap al gol".

Una setmana més el Sant Andreu segueix en el liderat del grup 5è de la Tercera Divisió, i una setmana més segueix el triple empat entre Sant Andreu, Reus i Barça B . Tots tres estan empatats a 20 punts, seguits molt de prop pel Blanes amb 19 punts.

Aquesta jornada ha servit perque aquests 4 equips comencin a agafar una mica de distància respecte els 5è classificat. El Blanes (4rt) ja es troba a +4 punts del 5è (Igualada) mentre que els tres primers es troben a +5 punts.

Així doncs, després de la jornada número 9 la cosa queda així.