divendres, 19 d’octubre del 2007

Preus abusius a Sant Boi!!

Aquest cap de setmana, malauradament, Eskamot com a grup no recolzarà l' equip per primer cop aquesta temporada lluny del Coliseu andreuenc.

El motiu és ben fàcil, estem fastiguejats per haver de pagar preus abusius i escandalosos en una categoria que no els mereix. Aquest diumenge les entrades de general al camp del Santboià costaran el "mòdic" preu de 15 € !!!

Si valorem que una part important de la nostra penya està formada per estudiants que no treballen o bé per gent jove que tot i treballant, tenen sous miserables i contractes escombraries, no podem fer res més que denunciar aquest autèntic atracament a mà armada.

Per si els condicionants fossin pocs, cal ressaltar, a més, que ja és un fet habitual que quan l'equip visitant som nosaltres, els preus de les entrades pugin o directament es decreti jornada econòmica en el club de torn. Potser es pensen que pel fet de ser el nostre President en Joan Gaspart, la resta d' aficionats i socis lliguem els gossos amb llonganisses.

No sabem si servirà de res aquesta acció de protesta, segurament no, però com a mínim se n'adonaran que tota la caixa que esperaven fer es veurà força magre, fet que hagués estat a la inversa si les entrades haguessin estat al preu del nostre estadi per exemple: 5 o 6 €. En aquest cas segur que un gruix d' entre 25/30 persones mínim ens hi haguéssim desplaçat segur.
Com diuen els castellans, "arrieros somos y en el camino nos encontraremos". No els sobti després als aficionats del Santboià si en el partit de tornada les entrades les troben a 15/20 euros. Seria una llàstima, però evidentment "donde las dan, las toman"i ja està bé de ser cornuts i pagar el beure.

Des d' aquí res més, i desitjar-li tota la sort del món al nostre equip en el difícil desplaçament de diumenge, i si és possible que tornin a la Vila amb els tres punts al sarrró.