dissabte, 10 de novembre del 2007

El proper rival: CE Europa (L'Uropa)

Una temporada més, i ja en van un grapat, l’Europa (diuen) ha fet una plantilla per intentar l’ascens a Segona Divisió B, categoria a la que no militen des de la temporada 94-95.

Ja fa anys que el quart equip de la ciutat intenta “acostar-se” al tercer equip de la ciutat, l’Espanyol. Però de moment, poca cosa tenen a rascar.

Aquest, en teoria, hauria de ser el seu any ja que celebren el seu centenari. De la temporada passada només han mantingut tres jugadors: Fernando, Benja i Delmàs. En referència a la temporada passada, s’ha de dir que una mica més i tornen a provar les brases de la Primera Catalana. (Volem que torni Manolo Márquez a l’Europa!!!)

L’actual plantilla ha estat confeccionada per Juan De Dios Carrasco, germà del Lobo Carrasco. Juan De Dios, és l’agent del club (ja em diràs tu, ni que fossin equip de Champions) i s’ha encarregat de fer la plantilla que dirigirà (per dir-ho d’alguna manera) Ángel Valero, ex-entrenador del Caprabo.

L’Uropa tindrà aquesta temporada com a principals puntals de la plantilla a Enric Pi (ex-Andreuenc, que passà pel Club amb total indiferència), a Gerard Bartels (un holandès de 22 anys) conegut ja com el Robben de Pi i Margall i a Albert Coca, provinent del Girona. L’Europa disposa en la seva plantilla d’un Mediàtic, conegut més que res pel seu cognom (o sigui, per ser fill de....) que no pas per les seves habilitats futbolístiques, el subjecte en qüestió és Zigor Alexanko!!

Pel que fa al partit en sí, Natxo només té la baixa segura de Leo Bermejo. Pel que fa als escapulats, Valero tindrà la baixa de Salvanyà. Malgrat tractar-se d’un partit de lliga els socis / aficionats de tots dos equips sabem que la cosa no és només això. Un partit contra l’Europa és, sempre, quelcom més. El futbol és futbol i per tant, al terreny de joc pot passar de tot: guanyar, empatar o perdre. Però on està clar que aquest diumenge el Sant Andreu guanyarà, i per pallissa, serà a les graderies.

Esperem veure un encontre emocionant, amb ocasions i ON TOTS DOS EQUIPS INTENTIN JUGAR (REPETEIXO I REITERO, JUGAR!!!) A FUTBOL.