dissabte, 17 de novembre del 2007

I Campionat d'Street Football Skamot Quatribarrat.

L'Eskamot Quatribarrat té l'honor de presentar-vos el I Campionat d'Street Football Skamot Quatribarrat. Seguint uns dels principis fundadors de la penya, pretenem difondre (encara més) el sentiment andreuenc. L'Eskamot no només es un grup d'animació o supporter, l'Eskamot és un grup social de difusió de tot el que representa la UNIÓ ESPORTIVA SANT ANDREU.

El Campionat es desenvoluparà el dia 24 de novembre, de 10.00h a 17.00h a l'espai entre els carrers de Segre, Sant Andrià i Parellada (vegeu mapa adjunt) i serà una de les tantes activitats lúdiques que es celebraran a Sant Andreu de Palomar en el marc de la seva Festa Major.

La inscripció al torneig s'ha de fer de la següent manera: heu d’enviar un correu electrònic a skamotquatribarrat@gmail.com. Al correu heu de posar-hi “INSCRIPCIÓ STREET FOOBALL_NOM DE L’EQUIP”. Dins del correu heu d’indicar-hi el nom i cognoms dels tres participants i les edats. Posteriorment rebreu un correu confirmant la vostra inscripció. Cliqueu aqui per consultar les bases.

Esperem que aquesta proposta, una més de totes les que vindran, sigui ben acollida i que la participació sigui nombrosa. Animeu-vos.

Visca el Sant Andreu i Visca l'Eskamot.