diumenge, 11 de novembre del 2007

Sant Andreu 3 - Europa 0

Clamorosa, i contundent, victòria d'un Sant Andreu infinitament superior a l'Europa en tot moment. No és pot dir més. El partit ha estat dominat en tot moment. Els primers 15 minuts tots dos equips s'han tantejat tot posicionat-se sobre el terreny de joc.
    Apartir del quart d'hora de partit els de Natxo han possat la 5ena velocitat i han deixat KO a un Europa impotent. La defensa de l'Europa les ha vist de tot colors. Els davanters del Sant Andreu s'han fet omnipresents i els de Gràcia eren capaços de trenar la més sencilla jugada.

El primer gol ha arribat en una falta picada per Lanzarote. La falta no anava massa ben dirigida, tot sigui dit, però amb l'inestimable col·laboració de Coca (que ha possat la mà com si d'un benjamí es tractés) l'ha pilota s'ha convertit en gol. Vegeu-lo clicant aqui.
      Inmediatament després, en una gran acció de Jorge Recio, que minuts abans havia subsistuit Joyce Moreno, Dani Martí ha fet pujar el 2-0 al marcador. Amb aquest gol, en Dani porta 3 gols en dues jornades.

Finalment, Jorge Recio ha fet pujar el 3-0 al marcador aprofitant una jugada liada dins l'area. Vegeu el gol clicant aqui.

La segona part el Sant Andreu s'ha relaxat i ha deixat tota la iniciativa als visitants que ni així han estat capaços de crear ocasions de gol.

Pel que fa al partit, poca cosa més. Tot seguit us adjuntem diversos videos que, podem afirmar-ho rotundament, pasaran a la història del Narcis Sala. I no ho faran només per la seva espectacularitat sino per la "bulla" que determinades persones en volen fer. Que n'aprenguin!!!