dimarts, 13 de novembre del 2007

José Ángel Valero i altres...

El Sant Andreu té per a mi, el millor entrenador de Tercera, la millor plantilla i per a mi és el millor equip. Com a Club no el coneix-ho interiorment, però lo que se ha vist avui en el camp deixa molt que desitjar. Jo crec que el Sant Andreu està molt per sobre de deixar que un equip que en principi s’ha portat correcta, inclús perdent 3 a 0 no hem donat patades, hem llençat pilotes fora quan jugadors del Sant Andreu estaven al terra, i per a mi ha sigot molt lleig. Lu que no sé és si aquesta gent que ha penjat aquesta pancarta s’atrevirà a vinar, venir al Nou Sardenya d’aquí a quatre mesos perquè nosaltres els esperarem. Per nosaltres aquesta derrota no l’oblidarem en quatre mesos. Llavors d’aquí a quatre mesos no sé si s’atreviran a vinar. Jo estic segur que això al nostre camp no passarà. Segur.


José Ángel Valero
11/11/2007, Sant Martí.
    Als anys 8o, quan el Sant Andreu tenia crisis econòmiques, i encara lluitàvem per la promoció (i a vegades hi havia problemes de liquidesa) havíem d'aguantar per part de la "Peña Escapulari" els càntics de "NO TENGO DINERO, UOOO, NO TENGO DINERO, UOUOUOOO", I a més com que vam perdre 2-0 i faltaven 3 jornades "El ascenso seva, se va , se va, se va, joderos hijosdeputa"........tinc memòria, i cap directiu va abandonar la "llotja".....
      I això ho afegim nosaltres. Tot just farà ara 6 mesos, mes de Maig, quan el Sant Andreu va baixar de categoria va haver-hi un grup d'Europeistes que feien mofa de la desgràcia andreuenca. Deien que els havíem fet el millor regal possible, que si l'any del seu centenari ens podrien guanyar, que si tornàvem on ens mereixíem, etc, etc, etc.. . Un tal 1907 escriguè "l'ANY QUE VE TORNA EL DERBI DE BARCELONA: EUROPA-SANT ANDREU. GRÀCIES PEL REGAL un regal perfecte pel nostre centenari. ja tinc ganes que arribi el derbi. és el que passa quan tens un president que fitxa a cops de talonari i compra el futbol base a la ferran martorell. Vinga!! visca el derbi!!". Es van poder veure SMS com "STA A TERCERA QUE ES FOTIN,QUE ENS TORNEM A VEURE LES CARES". Tot això és públic i es pot trobar en diversos "foros" d'Internet.