diumenge, 3 de febrer del 2008

Cassà 1 - 2 Sant Andreu

Doncs bé, tal com dèiem a la prèvia, el d'avui no es preveia un partit fàcil. No ens hem equivocat ni un pèl.

El Cassà s'ha avançat en el marcador. Abans del gol dels gironins, el Cassà ja s'havia acostat amb molt de perill a la porteria d'un Aurreko pletòric. A la segona part, però, el Sant Andreu ha sortit a per totes (com la setmana passada) i ha estat capaç de remuntar el partit. Igual que la setmana passada, Lezaun ha marcat el gol de l'empat: el que tornava a col·locar el Sant Andreu dins del partit. Després d'un còrner picat per Lorca, Javi Recio ha marcat el segon gol a plaer.

Ja van dues setmanes que el Sant Andreu comença el partit perdent i és capaç de capgirar el resultat. Ja va bé tenir, de tant en tant, partits complicats que preparin pel play-off.



Així doncs, 3 punts més i ja en són 53. A 16 punts del 4rt classificat (el Sanboià) que empata a punts (37) amb el Palamós i el Blanes, 5è i 6è classificats respectivament. Els nostres perseguidors més fidels tampoc afluixen: tenim el Reus a un punt (avui ha guanyat contra el Ricoh Premià, 1-0) i pel Barça B, que ha guanyat 2-0 contra el Mataró al Miniestadi. Destacar la victòria d'un bon Palamós per 3-0 contra l'equip de la Vila de Gràcia: així sí que es guanyen els partits i no pas als despatxos. Enhorabona, tan de bo ocupin la 4rta plaça.