diumenge, 3 de febrer del 2008

Prèvia: Cassà - Sant Andreu.

Avui toca jugar al camp del Cassà, poble del nostre apreciat Quim Boadas. Aquí teniu la fitxa del Cassà i la crònica del partit d'anada. Prèvia oficial del Club.

El Cassà ha incorporat durant el mercat d'hivern a Guillem Cornellà, procedent del Girona (2aB) i ha donat 3 baixes: Xavi Masferrer i (fill del míster del Banyoles) Guerrero (al Guíxols).

Es preveu un partit complicat, com va ser-ho el d'anada. De fet, podríem considerar el Cassà com d'els equips que millor futbol han fet al Narcís Sala: un joc compacte, conscients de les seves possibilitats, molt lluitadors, i molt contundents en defensa, que no bruts.

Avui hi ha les baixes, per sanció, de Troiano i de Vilaplana pel Cassà i nosaltres, com ja sabíem, tenim la baixa de Dani Martí.

Destacar que aquest encontre no s'ha disputat mai en categories estatals. Pel que fa el col·legiat, JIMÉNEZ ACOSTA ha xiulat 6 partits: 2 victòries locals, 3 empats i 1 victòria visitant. Precisament, xiulà el Palamós 0-3 Sant Andreu de la 1 volta. Va xiular el Cassà en el Manresa 4 - Cassà 1 de la primera volta.

Tot seguit us deixem els equips titulars.

Per acabar aquesta prèvia felicitats al nostre porter, Aurreko, per la seva primera paternitat. FELICITATS MIKEL!