diumenge, 30 de setembre del 2007

UE.Sant Andreu 2 - Cassà 1

Partidàs el viscut avui al Narcis Sala. Avui és dels dies que surts del camp dient: "Aquest any, sí". Partit espectacular no tant pel bon joc, una primera part massa toveta, sinó per la "garra" que ha demostrat tenir aquesta plantilla. Partits com aquests, crec, afavoreixen molt més a encarar els play-off, que no partits com el del Banyoles. En partits com avui, és quan es veu la capacitat psicològica de l'equip.

A la primera part hem vist un Cassà força descarat i ben posicionat en defensa. Això, juntament amb la baixa intensitat de joc dels nostres jugadors ha provocat que en una jugada tonta, el 7 del Cassà entrés a l'àrea sense pressió i engaltés un xut creuat que ha anat al pal i cap dins la porteria. Si el xut hagués estat de 10 metres més enfora, hauria estat la reedició del gol de Villanueva contra el Mazarrón. Després d'aquesta jugada, el Cassà encara ha gaudit d'una ocasió que ha anat al pal i que podia haver fet pujar el 0-2 al marcador. Per sort això no ha passat i ha arribat la mitja part.

Amb la represa ha reaparegut el Sant Andreu de les 4 primeres jornades de lliga. També ha contribuit el fet que el Cassà ha deixat de jugar com ho ha fet a la primera part i ha col·locat l'autobús. Aguantar l'autobús a aquest Sant Andreu, és molt difícil. Més que res perquè generem moltiiiiiissimes oportunitats i finalment passa el que hem vist, que n'han entrat dues. Espectacular l'actuació de Piera a la segona part, cada cop que ho intentava marxava com i quan volia del lateral. Aquest Piera recorda a Manel Expòsito, que quan va trobar el camí del gol, no va parar de marcar-ne.

L'àrbitre avui, sorprenentment, no ha estat el protagonista. Les dues expulssions, tant la seva com la nostra, totalment justes. L'únic punt on sí que se l'ha vist permissiu és en la pèrdua de temps que tolerava al porter del Cassà. Però bé, pel què li ha servit...

Doncs bé, sense res més a dir: que passi el següent.
Ah se m'oblidava, primer partit com a locals que no fem tifo. Així doncs, al llarg de la setmana us oferirem algunes de les imatges que tenim del partit d'avui, però bé, posar en coneixement de tots que no seran gaire espectaculars ja que avui hem estat per altres coses: loteria de Nadal, guia del Sant Andreu, porter rival...