diumenge, 9 de setembre del 2007

Banyoles 0 - Sant Andreu 3

En el partit d'avui s'ha demostrat que el mig del camp Recio - Martí és un mur: per dalt, per baix, ho paren qüasi tot. És allò que, o pasa el jugador o la pilota, però les dues coses juntes no passen.

La defensa, fenomenal. Cometen alguns errors (pocs) per desajustos de marcatge. Quan portem un més i mig de competició això ja no passarà.

Els dos davanters molt vius buscant l'espai, pressionant, partint-se la cara. L'únic dolent de la davantera és que creem mooooltes ocasions i en materialitzem poques. De moment no ha passat res greu, però potser algun dia la cosa sí que anirà d'un gol...

Ara, el millor de l'equip, una setmana més: MANOLO LANZAROTE. De lo milloret, ganes, tècnica i uns xuts de falta esplèndits.
    Amb el 0-1 el Sant Andreu ha acabat la primera part controlant el partit. En la represa, però, el Banyoles ha sortit llençat i ha gaudit, a pilota aturada, d'un parell d'ocasions (una d'elles al travesser) que podrien haver canviat el ritme del partit i, per què no, el resultat final.

    Destacar que també ha jugat en Miralles. Ha fet una molt bona actuació, amb ganes de fer coses, jugant un futbol molt elegant, fàcil i ha fet un parell de jugades sobre la línia de fons que el defensa encara l'està buscant. L'equip amb Lorca al camp guanya moltes opcions ofensives. Quan ha sortit al camp, cada cop que ha tocat la pilota ha fet una jugada totalment diferent a l'anterior. També és cert, però, que amb Lorca al camp l'equip defensivament perd potència / contundència.

    Del Banyoles destacaria el seu porter, sort n'han tingut del xavalet jove. Ha fotut un parell de parades que eren gol i també en destacaria el jugador de color: ganes, velocitat, certa dosis de tècnica, i jove. Aquest tio se l'hauria de seguir....

    A l'acabar la jornada, la cosa està així:


    En breu us oferirem el reportatge d'SKAMOT ON TOUR 07-08 a BANYOLES!