dissabte, 29 de setembre del 2007

El proper rival: Unió Deportiva Cassà

Es tracta d'un equip debutant a la categoria. Fa 4 anys el Cassà estava a preferent territoria, i com aquell qui diu, sense pena ni glòria. Amb l'arribada de Robert Vila l'equip va començar a sumar èxits, destacant els 2 ascensos en tres temporades.
    Vila, ha situat el Cassà a les portes del futbol professional. Afronten la present temporada com la revàlida del treball ben fet en les darreres campanyes. L'objectiu: la permanència. En pro d'aquest objectiu es manté la base de la plantilla que la temporada passada es va proclamar campiona de 1a Catalana. El Cassà només ha fet 8 incorporacions entre les que destaquen: Armengol, ex-Peralada; Masferrer, ex Banyoles (el fill de l'entrenador del Banyoles); i Serrano, ex Palamós. Homes contrastats i veterans que han d'aportar a l'equip les "taules" necessàries per afrontar la competició amb prou garanties. D'altra banda també és important destacar la incorporació de joves promeses del futbol gironí com Revert, Emili i Chicho (tots tres ex del Girona), Hereu (Banyoles) o Lluís (Cassà B).
      Punts Forts:
      La plantilla té esperit d'equip, són una "pinya", un grup d'amics que s'ho passen bé jugant al futbol.
        Punts Dèbils.
        L'inexperiència en la categoria de la majoria de jugadors, el fet que hi ha rivals totalment professionalitzats (Reus i Sant Andreu) i el desgast psicològic que implica el fet de ser un dels candidats al descens poden passar factura en qualsevol moment.
          El tècnic.
          Robert Vila complirà la seva quarta temporada al capdavant de la plantilla gironina. Va arribar amb l'equip a Preferent i l'ha situat a les portes del futbol professional. Es tracta d'una persona valorada i respectada per la gent del Cassà i, el que és més important, amb molt de crèdit.
            El Col·legiat.
            José Emilio Sánchez Aparicio, 25 anys, de la delegació del Baix Llobregat. L'any passat va estar 6 mesos apartar dels terreny de joc, sense xiular cap partit, arran d'un expedient que se li va obrir per una presumpta agressió a un president d'un equip al que va xiular, sense que s'arribés a demostrar res.