dilluns, 3 de setembre del 2007

Sant Andreu 2 - Vilanova 0

Ahir va ser un dia especial, ahir vam començar el nostre cami per la tercera divisió després de dos anys a la Segona B, ens el plantegem com el nostre "añito en el infierno".

Pel que fa l'Skamot ahir també va ser un dia especial. Vam començar a recollir, de forma visible, els fruits de tot els esforços de l'any passat i del treball fet en silenci durant tot l'estiu. Així doncs, la nostra presència al Gol Sud va augmentar ja que comptem amb reforços de luxe que ens han fet practicament arribar als 22 membres.

La jornada va començar a les 10 del matí (hora local, la de Sant Andreu de Palomar). X.Eskamot (alias "Il Professore") va proposar dividir-nos en subgrups de treball com si d'una escola es tractés.
Així doncs, vam poder fer 2 "cubregradas" dobles, 4 pancartes: "Oblidar i Resorgir", "Any a l'infern", "D.E.P A.Puerta" i "Units per un sentiment". A banda, també vam poder fer 4 "megabanderes" i, el més important, fer-nos un fart de riure. A banda cal destacar la nova pancarta de la penya: hem deixat de banda el "lule" de la Cadena Els Tigres" per una pancarta més "profesioná", que fins i tot és va endur la ovació de l'Speeker del Narcis Sala.

Durant tot el partit vam estar animant sense parar. Vam estar constantment cantant, ballant, tocan els claxons (del Bozinator) i portant a l'equip cap a la victòria.
    Així doncs, un vegada més, agrair a tota la gent del grup el seu esforç i dedicació en el dia d'ahir per poder-ho tirar tot endevant i sobretot pel bonrollo regnant durant tota la jornada.
      Tot seguit us deixem amb el video by Abdin

      Clicant al aquí a sobre podreu contemplar més imatges del partit.