dilluns, 10 de setembre del 2007

Skamot On Tour 07-08. Primera parada: Banyoles.

L'hora de quedada van ser les 12.oo hores al Narcís Sala. La gent, si més no els que havíem de dur els vechicles, vam ser força puntuals.

Entre acomiadar-nos de l'amic Sisket (un "saludu" des d'aquí company), que ens havia vingut a desitjar sort, i carregar els trastos als vehicles vam acabar marxant vora les 12.20. L'arribada a Banyoles fou cap a les 13.40 aproximadament.

Només posar el peu a terra vam trobar el company GPP, arribat de terres pirinenques per retransmetre l'encontre.

El lloc per dinar no ens va costar massa de trobar, va ser un "aquí te pillo, aquí te mato" gastrònomic. Menú de buffet per 12€. Però vaja, relació qualitat-quantitat-preu.... fatal, pel terra pràcticament.

Després de dinar, vam fer una agradable sobretaula (la veritat és que el dia acompanyava) i després a fer un passejada per la vora del llac. Alguns Skamot fins i tot es van a atrevir a emular el Capità Costeau i van llogar una barqueta per endinsar-se llac endins en busca del monstre de Banyoles.
Cap a les 16.00 vam anar a buscar els trastos als respectius automòbils i vam accedir al camp del Banyoles previ pagament, això sí, de 10€ en concepte d'entrada. El camp era una autèntica sauna barrejada amb solàrium, collons quina calor.

Pel que fa a l'animació la cosa va estar prou bé, sobretot quan els Desperdicis i els Skamot vam estar plegats fent els mateixos cants. Malgrat tot, les coses sempre es poden millorar i seguirem treballant per millorar la nostra animació. També és important destacar que en cap moment es van sentir cants, crits o res semblant a favor del Banyoles. Semblava que juguéssim a casa.

Com heu pogut veure el resultat va acompanyar, sobretot a partir del segon gol, que va aportar tranquilitat, i aleshores sí que vam animar amb més força en busca de la golejada que, malgrat les ocasions, es va quedar un pèl curta.

El viatge de tornada va ser agradable, no com els de l'any passat. Un cop al Narcis Sala vam estacionar-hi els nostres vehicles a l'espera de que arribessin els jugadors i els tècnics per poder-los animar i felicitar.

Fes clic aquí per a veure mes imàtges del desplaçament a Banyoles