dissabte, 1 de setembre del 2007

El proper rival: CF Vilanova

És un dels equips més potents d'aquesta Tercera Divisió. L'any passat, malgrat patir un exòde elevat de jugadors, van aconseguir fer una plantilla compacta i rocosa que, finalment, va estar lluitant fins l'últim moment per les places de play-off.
    Aquest estiu el Vilanova només ha patit la marxa d'un dels titulars fixos de l'any passat (Nefta, Santboià). Així doncs, el Vilanova és un equip esperimentat i ja acoplat que compta com a referències principals David Avila, Valldosera, Triguero i Boira.
      Aquest any, però, Santi Palanca a incorporat l'equip més polvora ofensiva. S'incorporen a l'equip Santi Acedo i Marc Arias per resoldre un dels principals problemes del Vilanova durant tota la pasada temporada, ja que l'equip depenia massa del trident Arias-Triguero-Ibrahim.
        Punt fort.
        Manté el bloc de jugadors que l'any passat el van dur fins el 5è lloc.
          Punt feble.
          Les lesions. Santi Triguero, Avila, Guillem i Santi Acedo, encara arroseguen lesions de l'any passat que els han impossibilitat partcipar regularment en la pretemporada.
            El tècnic.
            Santi Palanca de 50 anys. Porta 4 temporades al Vilanova. Amb ell l'equip va assegurar-se la permanència en el seu primer any i des de llavors, el Vilanova s'ha contrastat com un equip potent de la tercera arribant a disputar una promoció d'ascens a segona B i quedant-se a les portes en dues ocasions més.
              11 tipus.
              3-4-3. Carulla, Caballero, Valldosera, Aleix, Cano, Oscar Alquezar, Edgar, Boira, David Avila, Ibrahim i Santi Triguero.
                Baixes.
                El Vilanova té l'enfermeria plena. Caballero porta 6 punts de sutura a la cara. Marcos, té una petita ruptura als isquios, Morilla arrosegua problemes a un metatarsia del peu esquerra, Guillem té roptura de quadriceps. Santi Acedo arrosega un esguinç de tormell, Triguero no forçarà la seva recuperació i Ávila estava pendent d'unes proves mèdiques arran d'una anomalia cardiaca que se li ha detectat.