diumenge, 10 de febrer del 2008

Sant Andreu 3 - 1 La Pobla de Mafumet

Jornada quasi perfecta pels nostres interessos. L'empat del Barça B a Els Canyars (1-1), i l'empat del Reus a Balaguer (0-0) fan que ens allunyem 2 punts més, respectivament, d'aquests dos equips, els nostres principals perseguidors. Aqui teniu l'enllaç a amb la crònica de la web oficial del Club. De moment, aquí teniu la crònica de reus24.com i la crònica oficial del Castelldefels - Barça B .

Com podeu observar a la classificació, el Sant Andreu queda líder, una jornada més, amb 56 punts, seguit del Reus amb 53, i pel Barça B amb 51. Tots tres equips formem la "tripleta" davantera de la classificació, ja que entre el Barça i el 4rt (Palamós) hi ha la xifra d'11 punts.

De seguir les coses tal com estan fins a final de temporada, la lluita per la 4rta plaça serà espectacular. Fins i tot el desè classificat (La Pobla, amb 35 punts) està dins d'aquesta lluita. Acostumen a ser 3/4 equips els que es disputen la 4rta plaça, però aquest any s'hi poden veure involucrats fins a 6 equips, ESPECTACULAR.

Per la part de baix, destacar la victòria del Mataró que ha fet entrar en descens directe als de la Vila de Gràcia i que l'empat contra el Reus li ha servit de poc al Balaguer.