dilluns, 18 de febrer del 2008

Comunicat de Premsa

Davant la polèmica generada arran del partit d’ahir a la Devesa, l’Eskamot Quatribarrat, que va estar present al partit, vol matisar les diferents informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació i fòrums d’Internet centrats en el futbol català:

1) L’Eskamot NO TÉ RES A VEURE EN ELS INCIDENTS produïts ahir ni dins ni fora de l’Estadi.

2) Eskamot Quatribarrat LAMENTA I CONDEMNA qualsevol acció de violència produïda dins o fora de qualsevol camp de futbol.

3) És totalment injust que es qualifiqui de violenta tota una afició per fets aïllats, i més quan la història de la nostra afició ho desmenteix rotundament. Cal recordar que l’afició andreuenca, una de les més actives del futbol català, porta més d’una dècada desplaçant-se arreu del territori català donant suport al seu equip sense cap tipus de problema.

4) L’Eskamot es veu obligat, moralment, a emetre aquest comunicat defensant el conjunt de l’afició andreuenca davant la “campanya” difamatòria engegada per determinades aficions, amb el suport de determinats mitjans de comunicació, qualificant-nos d’afició “perillosa” i acusant-nos de favoritismes de tota mena.
    5) Entenem que la Directiva també huria d'intervenir per defensar el bon nom del conjunt de l'afició andreuenca, i no permetre que fets aillats embrutin la reputació d'una afició centenària.

    PROU INFORMACIONS CALUMNIOSES QUE SETMANA DARRERE SETMANA SORGEIXEN SOBRE L’AFICIÓ ANDREUENCA.
      Sant Andreu de Palomar, 18 de febrer de 2008.