dilluns, 11 de febrer del 2008

El triomf contra La Pobla als mitjans de comunicació

La victòria contra la Pobla ha situat el Sant Andreu a 18 punts del 5è classificat. Aquest fet ha tingut cert grau de transcendència als mitjans de comunicació. Vegeu la notícia de "El Mundo Deportivo" titulada "El Sant Andreu no afloja"

També ens fem ressò de la notícia publicada a futbolcatalunya.com que citem a tenor literal tot seguit:

Matalàs gegant pel Sant Andreu

El cinquè de la categoria veu els de Natxo... a 18 punts!

A només una jornada de superar els dos terços de competició regular, el Sant Andreu continua fent història i ampliant la seva renda de punts no només respecte als seus perseguidors pel liderat, sinó també respecte al club que ocupa la cinquena posició i que, per tant, queda fora de la zona de promoció d'ascens. Els de Natxo González s'han desfet amb certa comoditat de la Pobla de Mafumet al Narcís Sala (3-1) i han sumat els tres punts, cosa que no han fet el Barça B i el Reus a les seves respectives visites a Castelldefels i Balaguer.

Els quadribarrats poden presumir d'una mitjana de punts envejable. 2,24 per partit. Els seus 56 punts el fan veure al Santboià a 18 de distància. En altres paraules, a sis victòries. Mantenint aquest ritme, el Sant Andreu podria assegurar-se la presència a la fase decisiva d'aquí a unes set jornades, ja que en aquests moments queden tretze per acabar el campionat. Al partit d'aquest migdia, els 'natxets' han sentenciat ben aviat, ja que als dos minuts de la represa ja dominaven per 3-0 gràcies als gols d'Eloi Fontanella, Lezaún i Manolo Lanzarote. L'ex espanyolista i barcelonista Raúl Vates va marcar el gol de l'honor pel filial del Nàstic, en un xut de falta amb un rebot que va despistar Mikel Aurreko.

Un triomf que fa al líder més líder encara. A la mateixa hora que el Sant Andreu festejava els tres punts, el Narcís Sala rebia la notícia de l'empat del Barça B a Els Canyars. Tot i que els de Guardiola es van avançar amb gol de Jeffrén, el groc Alberto es va encarregar de restablir l'empat a una segona part en què el filial es va quedar amb deu homes per expulsió de Chico. A Castelldefels encara va haver dos gols, però a Balaguer, cap. Els de La Noguera van empatar a zero amb el Reus de Calderé, que potser va notar l'esforç del partit de la Copa Federació de dimecres passat a Marbella.

Sant Andreu, Barça B, Reus... i nou quart en discòrdia.En aquest cas, el Palamós treu cap a la zona de promoció després del seu triomf al camp del Ricoh Premià, acompanyat per l'empat del Santboià al camp del cuer Masnou. Gallardo, Jaime Martínez i Vichu van fer inútil el gol de penal del premianenc Joan Molina. Els del Baix Empordà van ser un dels protagonistes positius de la jornada, com també ho va ser el Vilanova, que va viure a Blanes el seu primer triomf com a visitant de la temporada. Ibrahim i 'Triguerinho' van marcar els dos gols de l'equip del Garraf, que s'allunya de la zona baixa. També ho vol fer el Mataró de Creixell que, amb un Landi genial -dos gols- es va desfer per 3-1 de l'Igualada en el duel de 'dinousaures' de les banquetes, amb Martí Alavedra al banc dels de l'Anoia.

I mentre el FBI continua treballant per aclarir l'atac hacker que ha afectat el web oficial del CE Europa -ànims des d'aquí a Angel Garreta, el seu creador-, la situació esportiva de l'equip escapulat no sembla tenir solució ni per l'equip de CSI. Avui, el Cassà s'ha endut els tres punts del Nou Sardenya i deixa els de Valero en posició de descens directe, juntament amb el Balaguer i el Masnou. No es pot confiar tampoc el Manresa, després de l'ensopegada matinal al Nou Congost contra el Banyoles. I per acabar, polèmica a Manlleu, on la Rapitenca va empatar el partit al minut 94, en transformar Edu Aguilar un penal molt discutit pels locals.