dissabte, 9 de febrer del 2008

Prèvia: Sant Andreu - Pobla de Mafumet.

Interessant partit el que es disputarà demà al Narcís Sala. Rebrem a la Pobla de Mafumet, equip que mai no ha visitat el Narcís Sala, si més no, en categoria estatal. Cliqueu per veure la crònica de la web oficial del club. Veieu la fitxa de La Pobla de Mafumet i la crònica del partit d'anada (1-1).

Nosaltres tenim uns quants defenses (Jorge, Luso, i Alex) amb 4 grogues, a 1 de la sanció. Caldrà veure com dosifiquem aquestes grogues ja que els propers partits, sobretot el de la Rapitenca, es preveuen "embarullats".
    Si mirem la classificació, veurem que La Pobla (com a visitant) ha disputat 12 partits, obtenint 11 punts de 36 possibles:
    • 3 victòries: Europa 2 - La Pobla 3; Balaguer 0 - La Pobla 1; Reus 1 - La Pobla 2
    • 2 empats: Blanes 3 - La Pobla 3; Masnou 0 - La Pobla 0
    • 7 derrotes: Castelldefels, Santboià, Manlleu, Barça B, Manlleu, Vilanova i Rapitenca.
    • 14 gols a favor
    • 21 gols en contra
    Pel que fa al col·legiat, DIEZ MELERO, de 28 anys, provinent de la delegació de Lleida. Aquesta és la seva quarta temporada a la categoria. La present temporada ha xiulat un total de 8 partits: 2 victòries locals, 4 empats i 2 victòries visitants. A destacar que ja ha xiulat a la Pobla de Mafumet, va ser en la 2a Jornada quan els tarragonins van rebre la Rapitenca amb el resultat d'empat a un. El seu últim partit, per cert, fou en la jornada 22: Banyoles 4 - 0 Europa.


    Aquests són els possibles equips inicials.