diumenge, 9 de desembre del 2007

Mataró 0 - Sant Andreu 2

9 punts de 9 possibles. 7 gols a favor. Cap en contra (i ja van 8 partits que no ens marquen). Aquestes són les xifres de la setmana. Són números de campió. Ara per ara, però, el que cal és seguir al mateix ritme i anar ampliant el coixí de punts amb el 5è classificat. Anant partit a partit.
    L'últim en caure ha estat el Mataró de Jaume Creixell. El partit d'avui l'ha decidit Eloi en el segon quart d'hora del partit. Si bé contra el Blanes va malbaratar un parell d'ocasions claríssimes, avui quan les ha tingut les ha clavades. Piera ha tingut, encara a la primera part, el 0-3 però la pilota ha acabat marxant fora. Veieu la crònica oficial.
      Del partit poca cosa més a destacar. A l'acabar l'encontre, però, s'ha produït un moment força tens quan Jaume Creixell, dirigint-se a un periodista que cobreix els partits del Sant Andreu li ha dit "vostè l'any passat em va estar amargant tota la temporada, ara no li permetré que ho faci a casa meva i per tant no penso respondre a cap de les seves preguntes". Acte seguit s'ha assegut, una noia de TV3 li ha fet una pregunta i ell ha contestat "no dubto que el Mataró es salvarà. Jo tinc el meu negoci al Carrer Antonio Ricardos (de BCN) número 8. Allà m'hi pot trobar cada mati, des de les 8 del matí.". A continuació s'ha aixecat i ha marxat amb un contundent (s'ha sentit per la ràdio) cop de porta. Com dèiem tot això ha estat en directe i s'ha pogut escoltar per Mataró Ràdio i per Ràdio Districte 9. Veieu transcripció de la roda de premsa.
        Creixell també s'ha dirigit als aficionats andreuencs desplaçats a Mataró. Us deixem el vídeo, que, creiem, ja parla per si sol.

        La jornada.
        Després de la jornada d'avui el Sant Andreu li treu 6 punts al Reus, el segon classificat. D'aquests 6 punts, 3 són reals (el Reus ha perdut contra La Pobla, un matagegants?) i altres 3 podríem considerar-los com a "ficticis" ja que el Reus disputarà aquest dimecres el partit ajornat per culpa del campionat de Regions de la UEFA.

        Tambe destaquen la victòria del Banyoles contra La Rapitenca i la victòria de l'Igualada, que duia 7 partits sense guanyar, contra El Masnou. El Barça B ha passat per sobre del Manlleu. En aquest partit Guardiola ha estat expulsat i per tant, tindrà l'honor de situar "sus posaderas" a la graderia del nostre Coliseum, el Narcís Sala.