diumenge, 16 de desembre del 2007

UE Sant Andreu 0 - 1 Barcelona B

S'ha acabat la ratxa. Avui el Sant Andreu, després de 8 partits sense encaixar cap gol, ha encaixat un gol contra el Barça B (jugada tonta dins de l'àrea) que si no fos poc, trenca una altra ratxa, la dels 9 partits sense perdre. Així doncs, ja no serà possible igualar la fita del Sant Andreu d'en Fernando Daucik, la temporada 69-70 que va estar 10 partits sense encaixar cap gol.
    Avui el Narcís Sala ha registrat la millor entrada de la lliga, rondant els 3.000 espectadors. De totes maneres, ens agradaria saber què fumen els redactors de la web del Barça (vegeu crònica oficial culé). Ara entenem que quan llegim que al Miniestadi hi van 700 persones, volen dir que hi han anat els 50 de sempre.
      El partit en sí, força dolentot. Podem afirmar que hem vist el pitjor partit del Sant Andreu de tota la temporada. A mesura que avançava el partit els jugadors andreuencs queien, cada vegada més, en la precipitació. També cal destacar les "ballarines" que juguen al Barça B. Constantment tirant-se pel terra, posant més pa que formatge i intentant prendre el pèl al col·legiat, perdent temps.... Tantes vegades ho han fet, que l'únic que s'ha lesionat de debó, Urbano... ningú li ha fotut ni puto cas. Fins i tot el col·legiat ha passat d'ell i el fisio del Barça i el nostre porter suplent, Santos, han hagut d'entrar dins del terreny de joc (sense el permís arbitral) i dur-lo a la banda per poder-lo atendre. Vegeu la crònica oficial i la roda de premsa.
        El col·legiat ha estat erràtic tot el partit. Ha permès el joc brut dels blaugranes no amonestant-lo, no ha mesurat als dos equips amb el mateix rigor i al final, ha acabat expulsant a un jugador blaugrana per una tonteria, per queixar-se (els nens això ja ho tenen). Per acabar amb el tema arbitral, recordar que el gol blaugrana ve d'una falta inexistent.
          Malgrat la derrota, el Sant Andreu continua sent l'equip menys golejat de les divisions estatals ja que avui el Mirandés ha guanyat, encaixant un gol. Una altra dada a destacar és que ens hem proclament campions d'hivern "virtualment". L'empat del Reus provoca que la setmana vinent el Barça hagi de guanyar per més de 9 gols a l'Europa i el Sant Andreu perdi de més de 9 contra l'Igualada per evitar-ho.
            Ara ja hem de pensar en l'Igualada que, de ben segur, sortirà a per totes després de la derrota d'avui contra el Manlleu. Apunteu-vos a l'autocar. Recordem que només hi haurà autocar si es superen les 30 places.
              Per acabar, comentar que al final de l'encontre el directiu Carles Mora ha fet entrega l'Skamot Quatribarrat la felicitació oficial de Nadal de la Unió Esportiva Sant Andreu. La podeu veure a la columna de la dreta.