dimecres, 26 de desembre del 2007

Sopar de Nadal en família.

El passat diumenge, just després del partit d'Igualada, l'Eskamot va celebrar el seu Sopar de Nadal.
    Com no podia ser d'altra manera, el vem fer a l'Scooby (Gran de Sant Andreu, 155). Alguns dels membres de la penya (els que tenen un problema que es diu 80%) ja hi eren des de les 19.00 hores per mirar un partit de futbol que feien per la tele i d'altres vam anar arribant des d'Igualada.

    Un cop el partit de la TV es va acabar l'Scooby es va buidar en la seva totalitat i ens van preparar la nostra llarga taula. Tots els membres de la plantilla (jugadors i tècnics) estaven convidats a venir. Finalment, degut a que molts membres de la plantilla havien de marxar fora de Catalunya aquella mateixa nit o l'endemà d'hora pel matí, només ens van poder acompanyar 5 membres del primer equip: Fran Piera, Dani Martí, Eloi Fontanella, Morillo i Miralles.
      El menú va consistir en un pica pica, en un primer plat a triar entre torrada de pernil, amanida i un altre plat que ara mateix no recordem. El segon a triar entre pollastre al forn i bistec al Roquefort.

      El sopar va transcórrer amb molt bon rotllo i amb moments força freekes com, per exemple, quan Fran Piera va començar a explicar-nos què feia ell amb el PC.Futbol 5.0 per guanyar "pasta" a grans quantitats, o com quan vam començar a parlar que si Leo Bermejo era una "joven promesa" (d'aquells que arribaven a una mitja de 86) en el 5.0, que si Dani Martí havia sortit en el de la temporada 2002-03 (amb el Mataró a segona B).

      Els jugadors van quedar impressionats amb el domini del japonès per part d'en Sisket, vam estar parlant del Tifo de Sant Martí entre moltes altres coses. Tot això en un mar de bon rotllo immens.

      Com a col·lectiu valorem l'experiència com a molt positiva. Així doncs, en breu començarem a preparar el sopar de final de temporada. Sigui quin sigui el resultat... ascens (o no), campionat (o no).