diumenge, 23 de desembre del 2007

Últim partit del 2007

El Sant Andreu buscarà aquesta tarda (16:30) la seva cinquena victòria consecutiva com a visitant, davant el CF Igualada, al Camp Municipal de Les Comes. I és que el Sant Andreu ha guanyat en els seus últims 4 desplaçaments, sense haver encaixat cap gol: 0-2 a Castelldefels, 0-2 a Premià, 0-3 a Manresa i 0-2 a Mataró.
Camp Municipal de Les Comes (gespa artificial), escenari del partit

Després de la victòria del Barcelona B ahir contra l'Europa (4-2), el Sant Andreu està obligat a guanyar per mantenir els 3 punts d'avantatge respecte el filial blaugrana. El campionat d'hivern, però, no corre cap perill, ja que només s'escaparia en cas d'una escandalosa derrota per 16 gols a 0.

Natxo González s'endurà tota la plantilla a Les Comes, fins i tot els lesionats Javi Recio i Leo Bermejo, que seran substituïts pel canterà Morillo i per Cárdenas, respectivament. Per altra banda, el panameny Joyce Moreno podria tornar a l'onze titular després d'haver superat les seves molèsties. L'alineació del Sant Andreu podria ser la següent: Aurreko, Cárdenas, Luso, Jorge Recio, Joyce Moreno, Dani Martí, Fran Piera, Morillo, Eloi, Lanzarote i Lorca.

Per altra banda, el tècnic del Club de Futbol Igualada, el veterà Martí Alavedra, podrà disposar de tota la seva plantilla. El club igualadí ha experimentat una notable progressió en els darrers anys, en haver aconseguit dos ascensos consecutius des de Preferent fins a 3ª divisió, categoria que l'equip blau havia perdut 10 anys enrere. Enguany, amb una plantilla modesta, no està patint excessivament, ja que en tota la temporada no ha baixat de la 13ª posició. De totes maneres, l'Igualada no es troba en el seu millor moment, després d'haver guanyat només un dels 9 darrers partits, i haver perdut la setmana passada per 5-2 al camp del Manlleu.

El Sant Andreu havia sol·licitat avançar el partit a la jornada matinal, per tal que els jugadors puguessin marxar abans als respectius llocs d'origen a passar les vacances de Nadal. La resposta dels igualadins ha estat negativa, i el partit es disputarà a 2/4 de 5, sota les ordres del col·legiat sabadellenc Carlos Sánchez Barbas. S'espera una temperatura d'uns 8-10 ºC a la capital de l'Anoia. S'hi desplaçaran 6 membres de l'Eskamot, que animaran l'equip en un camp que es preveu que presentarà una pobra entrada. Us deixem l'enllaç de la prèvia de la web oficial.