dimarts, 4 de desembre del 2007

Manresa 0 - Sant Andreu 3

El Sant Andreu va guanyar aquest passat diumenge al camp del Manresa amb un contundent 0 - 3. Així doncs, es confirma que el nostre equip, quan marca sempre ho fa (com a mínim) per partida doble. Vegeu resultats. Només hi ha hagut un partit en el que el Sant Andreu hagi fet un sol gol, el de La Pobla de Mafument. Vegeu la crònica del partit a la web oficial del club.
    Del partit, podem concloure diverses coses:
    • Les dues "xarxes" de Marcos Jimenez (convocat amb la selecció Catalana Amateur) i el gol de Lezaun confirmen que l'equip, fora de casa, on el local porta la iniciativa i està més "obert" li costa menys fer gols. No com a casa que els rivals venen a tancar-se i a "repartir" (Rapitenca, Cassà, Balaguer....) i ens costa molt més obrir la "llauna". Això si, quan l'obrim...és un no parar.
      • Malgrat les baixes destacades d'Aurreko i Joyce Moreno, i les rotacions (descans de Javi Recio) l'equip segueix sent igual de sòlid defensivament i ja portem 6 partits sense encaixar cap gol. Com podeu veure a la següent imatge (font: www.golnord.com) som el 3er equip (de tot el futbol estatal), pel que fa a mitjanes de gols encaixats per partit.


      Amb tot, (vegeu classificació més abaix) Sant Andreu i Reus segueixen, una jornada més, empatats a punts (34) al capdavant de la classificació. El Barça B, segueix a 4 punts. A hores d'ara és important anar possant terra de per mig entre les primeres posicions i la "zona play off" que a hores d'ara la delimita el Blanes (el nostre proper rival) amb 24 punts, 10 menys que els dos primers. Així doncs, a hores d'ara el Sant Andreu "gaudeix" de 12 punts de diferència respecte La Pobla de Mafumet, el 5è classificat.

        També cal destacar que, mica en mica, el Mataró de Jaume Creixell està començant a veure la llum i aquesta setmana, depenent dels resultats, podria sortir de la zona de descens. Igual passa amb el Vilanova, que malgrat començar la temporada molt fluix està agafant ritme i ja està situat a la part mitja de la taula, a 6 punts del play-off. En canvi, Igualada, Manresa i Castelldefels que començaren la lliga amb molta regularitat s'han "dessinflat" i ja estan tots a la part mitja-baixa de la taula. Veurem com segueixen les coses.