dimecres, 5 de desembre del 2007

El partit de demà és un dels partits més complicats de la temporada. El Blanes, que per merits propis tanca la "zona play-off" serà, de ben segur, un bon rival.

En la segona meitat de la decada dels 90 (temporades 85-86 a 89-90) els enfrontaments entre el Sant Andreu i el Blanes van esdevenir un clàssic de la Tercera Divisío. Si mirem el resultat dels anteriors enfrontaments "Sant Andreu - Blanes" podem apreciar com del total de partits (5), la majoria han caigut de banda andreuenca (3) i només hi ha hagut un empat (temp.85-86) i una sola victòria dels gironins (temp.86-87).


Si mirem les estadístiques de la present temporada, podem veure com el Blanes dels 21 punts que ha disputat com a visitant només n'ha guanyat 5: 1 victòria (J.6 Vilanova 0 - Blanes 1) i 2 empats (J.1 Manresa 1 - Blanes 1; J.14 Masnou 0 - Blanes 0). Així doncs, el Blanes com a visitant ha perdut als camps de: Barça, Reus, Cassà i Rapitenca. Camps, sens dubte, força complicats. Com a visitant el Blanes té 5 gols a favor i 11 en contra. Tenint en compte la classificació com a visitant doncs, el Blanes està situat en una 15ena posició. Esperem que demà no sigui el dia de "trencar" les estadístiques.


El Blanes de la temporada actual és totalment diferent al de l'any passat. Només segueixen 5 jugadors: Robert Subiron, Antonio Angel Serrano (13 temporades al Blanes!!), Jordi Melero, Dani Sarabia i José Luis Garzón. José Antonio Garcia Escribano ha confeccionat una plantilla amb gent jove (entre la qual podem destacar-hi l'ex-andreuenc Albert Vivó) que si bé alguns ja havien estat a Tercera Divisió, la majoria són debutants. Malgrat la renovació i la inexperiència, però, la plantilla del Blanes està demostrant que amb ganes, bon treball i lligant els punts de casa, es pot estar en bones posicions.


Del col·legiat destacar, que Montero Esteban s'ha consolidat en aquesta Tercera Divisió i amb aquesta ja és la seva quarta temporada xiulant a Tercera Divisió. Dels partits que ha xiulat aquesta temporada (4), tres han acabat amb victòria local i un amb empat.