dissabte, 15 de desembre del 2007

Sant Andreu - Barça B. Prèvia.

Jornada de Segona B la que es disputarà demà al Narcís Sala. De fet, els dos equips mai no s'havien enfrontat en categories tan baixes. L'historial de partits (vegeu imatge següent) és el següent: 5 victòries andreuenques, 1 empat i 3 victories del filial blaugrana. Pel que fa als gols, 14 a favor del Sant Andreu i 12 a favor del Barça B.

Aquesta vegada, però, els números semblen propicis perquè el derbi caigui de la nostra banda: el Sant Andreu està intractable defensivament i el filial blaugrana lluny del Mini-Estadi perd molta força. Com podeu apreciar en la taula següent, els blaugranes han disputat de 8 partits com a visitants, n'han guanyat 2 (Mataró i Vilanova), empatat 3 (Premià, Reus i Masnou) i perdut 3 més (Manresa, Rapitenca i Cassà). Així doncs, 9 punts de 24 possibles. Han encaixat 12 gols en contra i n'han anotat 10. El Sant Andreu té números de campió. Al Narcís Sala hem aconseguit 20 punts de 24 possibles: 6 victòries i dos empats. 18 gols a favor i 3 en contra.



Pel que fa al filial poques coses a dir. Com nosaltres, i juntament amb el Reus, des de principi de temporada candidats a l'ascens de manera rotunda. La plantilla està formada per supervivents del Barça B (Jeffrei, Botía, Marc Valiente, Dimas, Crosas, Victor Vázquez i Jefren) i del desaparegut Barça C (Torres, Plancheria, Fali, Victor, Urbano). Compta els ascendits del Juvenil A (Gai Assulin, Busquets, Rueda i Toribio) i fitxatges com Oier (Real Unión), Xavi Torres (Vila-real B), Córcoles (València B), Abraham (Terrassa) i Eneko i Guerra (Saragossa B).

Sens dubte, però, la novetat més important del Barça B no està al terreny de joc, sinó a la banqueta. El retorn de Pep Guardiola a Can Barça significa el seu debut com a entrenador. Les males llengües, però, diuen que l'entrenador del Barça B, el que controla el vestidor i organitza el joc de l'equip és Tito Vilanova (ex-Figueres i Terrassa), el segon de Guardiola. Per cert, demà Guardiola no podrà seure a la banqueta del Narcís Sala arran de l'expulsió que va patir la setmana passada contra el Manlleu. Gaspart ja ha convidat al de Santpedor a seure a la llotja del Narcís Sala.
Tot seguit, us oferim una sèrie d'enllaços de diverses notícies que han anat sortint aquesta setmana al respecte del partit de demà:
Vegeu la prèvia de la web oficial del Sant Andreu.
    Finalment, pel que fa a la jornada de demà, hem d'estar pendents d'un parell de partits. Rapitenca - Reus, difícil desplaçament tenen els reusencs a les Terres de l'Ebre, i Premià - Blanes, 5è contra 6è.