dijous, 6 de desembre del 2007

Sant Andreu 2 - Blanes 0

Després del partit d'avui i dels resultat que s'han produït aquest matí, el Sant Andreu ja té 14 punts de marge amb el 5è classificat. Per tant, tenim 13 punts de coixí dins d'aquesta zona. Aquí us deixem la crònica de la web oficial.
    El Sant Andreu ha posat la cinquena velocitat només començar l'encontre. De fet, els 20 primers minuts han estat un "atac constant" dels quadribarrats, que han arribat a malgastar fins a 5 ocasions clares de gol.
      El Blanes ha portat poc perill a la porteria de Santos: tres faltes, una a la primera part i dues a la segona i un parell de xuts sense perill, més aviat a la desesperada, des del mig del camp a la segona part. Tret d'això, el Blanes no ha fet res més.
        Els gols s'han fet esperar. No ha estat fins ben entrada la segona part que Piera, en una jugada marca de la casa, s'ha internat i ha fet un xut creuat que ha entrat a la porteria de Jaume. Amb el gol, els jugadors del Blanes s'han desmoralitzat i en temps de descompte Dani Martí ens ha estalviat un final de patiment i ha acabat de rematar al Blanes.
          Del partit partit podríem destacar les celebracions de Santos (típic en ell) amb l'afició andreuenca de darrera la seva porteria... tot un gest a agraïr sens dubte.
            Com també és d'agraïr la paciència de la plantilla amb el membre de l'Eskamot que durant tot el partit els ha "convidat" a comprar loteria de la Penya i a l'acabar el partit els ha anat "assaltant" talonario en mano perquè els hi comprés l'esmentada loteria. Per cert, el company s'ha ventilat tot un talonari. Jajaja.