dilluns, 24 de desembre del 2007

Igualada 0 - Sant Andreu 4

Intensa jornada la d'ahir per l'afició andreuenca: partit a Igualada i sopar de Nadal de l'Eskamot Quatribarrat. Vegeu la crònica oficial i la roda de premsa.
    Feia força rasca a Les Comes. Fins i tot Natxo es va haver de prendre algun tipus de beguda fumejant per entrar en calor. Destacar la presència a Les Comes d'un individu misteriós entre l'afició Andreuenca: un home amb barba de 4 dies, gorro negre, caputxa i guants del mateix color....qui serà? Si algú pot esbrinar la seva identitat preguem ho comuniqui al club al telèfon: 93 311 2954

      Del partit d'ahir destacaríem el clar domini andreuenc del partit i la omnipresència de Dani Martí a tot arreu. Sincerament, Dani Martí ha aconseguit fer oblidar Manel, ningú el troba a faltar. Això diu molt a favor d'en Dani, de fet, ho diu tot.

      Tornem al partit: Primer gol, falta picada al pal del porter, fluixeta i no excessivament ajustada al pal. El porter se l'empassa: va reaccionar massa tard.

      Segon gol: En Dani veu el porter avançat, massa avançat tenint en compte que la jugada ja es feia a la zona de 3/4, i clava un xut que amb un porter col·locat al seu lloc no entra.

      Tercer gol: Cagada monumental del defensa igualadí que fot un "misto" tremendo. Seguint amb els despropòsits, el porter dubta si sortir o no sortir i quan surt.... ho fa poc a poc, com aquell qui diu, caminant, i Marcos ho aprofita per fer el tercer.

      El quart gol, però, és per treure's el barret. Jorge Recio, a l'estil Beckenbahuer, agafa la pilota al mig del camp, comença a córrer amb l'esfèrica controlada cap a l'àrea rival, un jugador l'entra i ell el deixa enrere, fa una paret amb Marcos, segueix endavant, ningú l'entra, fa una paret amb Lezaun que la torna de taló superant la línia defensiva i Recio amb el porter venut fot un xixarro que, com dirien els de PC Futbol, "un disparo que entró por el centro de la porteria" o "suma y sigue, el cuarto".
        Aquí teniu el vídeo de la roda de premsa d'en Natxo.


        Així doncs, a l'acabar la primera volta la lliga està així:

        Sant Andreu, Barça B i Reus s'han consolidat en els tres primers llocs de la taula i han aconseguit un bon coixí de punts amb el 5è classificat. La 5ena plaça, però, és la que està més renyida. Hi ha fins a 5 equips que se la disputen: Blanes, Pobla Mafument, Premià, Palamós i Santboià.

        Us adjuntem la crònica d'El 9 Esportiu d'ahir.