dissabte, 1 de desembre del 2007

Prèvia: Manresa - Sant Andreu

Amb el partit de demà el Sant Andreu comença una setmana força moguda. 3 partits en 7 dies. Així doncs, no cal tenir masses llums per pensar que de ben segur Natxo donarà al llarg d'aquesta setmana minuts a jugadors que acostumen a comptar amb pocs minuts, per allò de dosificar al conjunt de la plantilla.
    El rival de demà és el Manresa, destacar que com a local encara no ha perdut cap encontre, porta 15 gols a favor i només 6 en contra. Sens dubte, una bona pedra de toc pels nostres nanos. El Manresa ha fet un bon inici de lliga i s'ha consolidat a la part mitja-alta de la classificació. Si segueix al mateix ritme 3 mesos més arribarà a l'últim més de competició amb possibilitats de play-off.
      Aquesta temporada el Manresa compta amb un elevat contingent (5 en concret) de jugadors provinents del Baix Llobregat. També destaquem que el Manresa compta en les seves files del mític jugador (i ex-andreuenc) David Gallego. Gallego va fer una temporada espectacular aqui a Sant Andreu la temporada 94-95, que va provocar que moltes equips, fins i tot de superior categoria (segona A) es fixessin en ell. Malgrat tot, el club el va retenir i la 95-96 comença amb nosaltres. Abans de disputar el 5è partit (cosa que l'impedia fitxar per un altre equip del mateix grup de Segona B) es va "borrar" de la llista per lesió. Darrere hi havien contactes amb el Sabadell, l'Elx (per aquella epoca el gran favorit de la segona B) i el Cordoba (d'un altre grup). Finalment, el Cordobà paga un import al Sant Andreu i Gallego marxà cap a terres del sud.