diumenge, 30 de març del 2008

Caminada de l'Eskamot

La jornada ha començat prou d'hora, 10 hores, i més tenint en compte el canvi d'horari. 6 Eskamotians han quedat al Narcís Sala per recollir els diversos trastos: bombo, banderes, pancartes, megàfon...

A continuació, hem començat a pujar per Pare Manyanet i per Dublín, fins arribar a la Meridiana. Allà ens hem reunit uns 30-40 seguidors andreuencs que plegats hem agafat el 74 fins a la plaça del Nen de la Rutlla.

Tot seguit hem començat a caminar, lleuger ascens, fins a la plaça de la font Castellana on hem realitzat una parada tècnica (15 minuts) al "Bar Bodega Carmelo". Un cop ja havíem "repostat" hem començat el descens pel carrer Camèlies fins arribar al Nou Sardenya.

    Destacar que en arribar al Nou Sardenya els Mossos ens han vingut a rebre. Fins i tot han posat les defenses antidisturbis a les seves "porqueres". Tot seguit hem començat a ser atracats, 15€ per persona per entrar al Nou Sardenya. Tal com anàvem entrant ens hem situat al gol del carrer Sardenya (on a la primera part hi hem tingut Aurreko i a la segona hem martiritzat a Coca). Per primera vegada a la temporada hem aconseguit que la major part de l'afició andreuenca es situés junta.

    L'animació ha estat GENIAL, incloent un tifo dels DESPERDICIS. Malgrat estar en camp contrari l'afició andreuenca ha donat un repàs del que és animar. Fins i tot ha estat curíos veure com molts dels seguidors, que no són de cap penya, però s'han situat amb nosaltres animaven com si de penyistes es tractés.
      Per banda escapulada, la Torcida ha realitzat un tifo que consistia en un escapulari i globus blancs i blaus situats sobre la barana del camp. D'altra banda, la penya Caliu Gracienc ha fet una pancarta on hi deia "La noble Vila de Gràcia saluda al barri de Sant Andreu". Quedant totes dues coses molt lluny de la complexitat tècnica dels tifos que ha fet Eskamot aquest any. Veieu, de totes maneres, la crònica de CEEUROPA.COM de l'ambient viscut el diumenge al Nou Sardenya i el Reportatge que BTV va fer de la caminada.
        Per acabar, agrair a l'Adrià Giménez les fotogràfies que ens ha facilitat.