diumenge, 9 de març del 2008

Gran jornada, encara més liders

Gran jornada pels interesos andreuencs. Us deixem un quadre de resultats que ens fan, encara, més liders.

Com es pot apreciar, la derrota del Reus per 2-0 al Mini Estadi, fa que actualment ens situem a 4 punts del segon classificat, el Barça B. Aquest, precisament supera a la taula classificatòria al Reus, que cau a la tercera plaça amb 60 punts.
    També destaca la victòria del Mataró contra el Palamós amb 2 gols de penal de Callicó. El Palamós ha acabat l'encontre amb 9 jugadors i amb en Condom expulsat.
      Però el que ens fa realment feliços i ens acosta un pèl més al primer objectiu de la temporada (la promoció) són els següents resultats: Ricoh Premia 3 - 2 Santboià; Igualada 1 - 1 Banyoles i Blanes 2 - 3 Cassà.
        Actualment el Sant Andreu, amb 65 punts, està classificat a +22 punts del 5è classificat, el Sanbtoià amb 43 punts.
          A la conclusió de la jornada 29, doncs, queden 30 punts en joc. Hem agafat la calculadora, com ja vam fer l'11 de febrer, i hem fet números. Si la jornada vinent (jornada 30) es produeixen els següents resultats, ens classificarem pel Play-Off matemàticament:
          • Sant andreu-Castelldefels // 1
          • Santboià-Balaguer // 2
          • Masnou-Premià // 1X
          • Rapitenca-Manresa // X2
          • Banyoles-Vilanova // X2
          • P.Mafumet-Blanes // 1X

          Això vol dir que tenim 16 possibilitats sobre 729 (2,19%) de classificar-nos matemàticament pel Play-Off abans de Setmana Santa.

          Cal tenir en compte, però, que hi ha determinats equips amb els quals encara tenim el gol average "obert": Premià, per exemple.

          Una cosa està clara, el pronòstic que fèiem l'11 de febrer no era massa equivocat. Si guanyem la setmana vinent, i no s'acaben produint els resultats anteriorment "pronosticats", ho tindrem tot força de cara per classificar-nos pel Play-Off el 30 de març, sempre i quan també guanyem el dia 30, òbviament.