dissabte, 29 de març del 2008

Europa - Sant Andreu, EL DERBI.

Ja està aquí el derbi del futbol modest de Barcelona. Costa recordar un derbi tan mediatitzat com el de demà. Els "fets" (segons els de l'Europa) esdevinguts l'11 de novembre i la posterior mediatització de la pancarta per part d'en De Bode han provocat que ara, pel partit de tornada, molts mitjans (Sport, El 9, Radio Marca, etc...) hagin donat força pàgines / minuts a parlar del partit de demà.


En clau esportiva, arriba el tram final de la temporada (queden 8 jornades). El Sant Andreu encara aquestes 8 jornades amb el primer objectiu que teníem marcat, fer la promoció, ara només cal rematar-ho i lluitar per mantenir la primera plaça (lloc que ocupem des de la jornada 4).

D'altra banda, els escapulats encaren el tram final de temporada amb l'obligació d'esgarrapar els màxim punts possibles i estalviar-se possibles patiments en les darreres 4 jornades.

Si mirem les estadístiques dels "Europa - Sant Andreu" podem constatar el següent:

  • 12 victòries de l'Europa.
  • 4 empats.
  • 5 victòries andreuenques.
  • 30 gols marcats per l'Europa.
  • 17 gols marcat pel Sant Andreu.

El partit amb més gols fou el disputat la temporada 1958-59 que acabà amb el resultat d'Europa 5 - Sant Andreu 3. La victòria més àmplia dels de Gràcia fou la temporada posterior (1959-60) per un 3-0. El Sant Andreu, en canvi, no ha estat capaç de guanyar per més d'un gol de diferència. Serà demà un bon dia per aconseguir-ho?

Pel que fa al col·legiat, DURAN PEIDRÓ, 27 anys, de la delegació de Barcelona. És la seva segona temporada a Tercera, en la que ha xiulat 9 encontres: 4 victòries locals, 3 empats i 2 visitants. Aquesta serà la primera vegada aquesta temporada que xiuli tan a l'Europa com al Sant Andreu. L'any passat xiulà el Castelldefels 1 - Europa 5. Les seves estadístiques demostren que és força casolà, com els canalons.

En clau andreuenca destacar que podria produir-se el debut de Pablo Sierra, que entra per primera vegada en una convocatòria oficial des que s'incorporà a l'equip el mes de gener. Aquí teniu la prèvia de la web oficial. Els possibles equips incials són els següents: