diumenge, 16 de març del 2008

UE Sant Andreu 1 - Castelldefels 1

Avui al Narcís Sala hem vist un partit que podríem catalogar com "más de lo mismo". Una vegada més el rival ha vingut al Narcís Sala a fer el millor partit de la temporada i, una vegada més, els nostres jugadors no li han sabut trobar la cara al partit fins als 20 minuts de joc. Moment en què el Castefa ja guanyava gràcies a un gol de Dani Santos en possible fora de joc.
    Des del minut 16 (gol Castefa) al minut 45 de la primera el Sant Andreu ha tingut un seguit d'oportunitats claríssimes, no en va en dues ocasions els jugadors visitants han tret la pilota sobre la mateixa línia de gol.
      Mentrestant, els de Miguel Olmo anaven aguantat (mitjançant una col·locació quasi perfecta i una molt bona conjunció de les línies) totes les envestides dels locals. A la represa la tònica ha estat la mateixa: un Sant Andreu que volia i no podia i un Castelldefels que aguantava. Aprofitant el descans, però, Natxo ha assegut Òscar Garcia i ha donat entrada a Miralles. Al minut 17 de la segona, Lezaun ha substiuit Marcos i al 26, Javi Recio ha estat substituit per Lorca.
        Aquests dos canvis han estat providencials ja que en el minut 40 de la segona part Lorca ha servit un còrner directament al cap de Lezaun. Aquest, en una rematada perfecta ha clavat la pilota a la creueta del pal del porter. Un golàs. Els nens del futbol base haurien de veure la repetició per aprendre el que és la rematada perfecta.
          Abans de l'empat, però, el Sant Andreu ho ha intentat de totes maneres. Per dalt, per baix, Dani Martí, Lanzarote...i a vegades la manca de punteria i d'altres un encertat Doñate han impedit el gol. I quan ja semblava impossible.......ha vingut el gol. Bé, el golàs!
            Del partit d'avui podem destacar un parell de coses: cap jugador del Sant Andreu ha estat amonestat amb targeta, i l'altra la negativa, Aguilera (capi del Castelldefels) ha hagut de ser substituit amb pronòstic de "Triada", a falta de confirmació mèdica oficial. Així doncs, desitjar sort i ànims a Aguilera, que al juny farà 34 anys.