diumenge, 30 de març del 2008

Classificats matemàticament!!

Per fi s'ha aconseguit el primer objectiu de la temporada: CLASSIFICAR-NOS PEL PLAY-OFF!! La victòria de l'Igualada (amb remontada inclosa) contra el Palamós (4 derrotes consecutives), juntament amb la victòria d'aquest matí fa que el Sant Andreu sigui, matemàticament, equip Play-Off. Així doncs, s'ha complert els càlculs que nosaltres vam fer l'11 de febrer.

    Així doncs, els dos gols de Guillem Martí situen el Sant Andreu com el segon equip del futbol estatal que obté la classificació pel Play-Off, darrere del Mirandés.

    Aquesta tarda, però, també s'ha produit un altre resultat que "afecta" al Sant Andreu, el Vilanova 1 - Reus 0. Amb la derrota els reusencs es situen vuit punts per darrere del Sant Andreu (+ gol average particular) i a 6 del Barça B (amb els que també tenen el gol average perdut) i entren en la dinàmica més negativa de la temporada, fent 1 punt dels últims 9 possibles.

    Així doncs, tot sembla indicar que el campionat serà cosa de dos: Sant Andreu i Barça B.

    Us ampliem aquesta notícia amb la notícia que publica avui (01/04/2008) www.ideal.es, una pàgina web de notícies de la província d'Almeria.