dissabte, 8 de març del 2008

Prèvia Sant Andreu - Manlleu

Demà partit històric carregat de simbolisme al Narcis Sala: s'enfronten dos dels equips punters de la Segona Divisió B de principis dels 90, quan l'actual grup tercer de la Segona B era conegut com "el grup català".

Vegeu la crònica del partit de la primera volta i el video del gol que GARCIA PORCEL no va voler donar com a vàlid.

Si mirem les estadístiques dels Sant Andreu - Manlleu ens trobem els següents resultats:

Així doncs, 12 victòries andreuenques, 5 empats (sempre amb gols, exceptuant el de la 2000-01) i 3 victòries osonenques, la 91-92, la 97-98 i la 98-99. 35 gols a favor del Sant Andreu i 22 a favor del Manlleu.
    Pel que fa les estadístiques del Sant Andreu com a local podem constatar que els partits a casa són, realment, la nota pendent d'aquest equip: de 39 punts possibles n'hem fet 27. Així doncs, hem deixat escapar 12 punts de la següent manera: 3 empats (Rapitenca, Balaguer i Banyoles) i 2 derrotes (Barça B i Santboià). 24 gols a favor i 9 en contra.
      Si mirem els números dels ososnencs fora de casa ens trobem el següent: 13 punts de 42 possibles. 4 guanyats, 1 empatat i 9 derrotes. 14 gols a favor i 24 en contra.
        En referència al "Senyor" col·legiat...GARCIA PORCEL, de la delegació de Girona i gran "amic" del Sant Andreu on els hi hagi: aquesta temporada ha xiulat 10 partits: 4 victòries locals, 5 empats i una victòria visitant. D'entre aquests 10 partits destaquen el Manlleu-Sant Andreu (on va permetre tantes osties com calguessin i on no va voler donar per bo un GOLÀS de Lorca) i el Reus-Sant Andreu on a banda d'expulsar a Leo Bermejo per no res, va permetre que Xavi Molina fes el que volgués. Així que..."ojo" al dato.
          Així doncs, és VITAL donar un cop d'autoritat i consolidar els resultats com a locals. Queden 10 jornades de les quals 6 (18 punts) les jugarem com a locals. Si d'aqui a final de lliga comptem els resultats de casa per victòries, el play-off no correra perill i l'equip guanyarà mentalitat i convicció de cara a un play-off que de ben segur, serà dur.
            De la jornada de demà destaquen dos partits que poden acabar de definir la zona alta de la classificació: el Barça B - Reus i el Premià - Sanboià. Que empati el millor...